Šokantno priznanje slavne glumice: Bila sam oteta

Podeli:
Foto: EPA-EFE/DAVID CROSLING

Popularna komičarka i glumica Rebel Vilson, prvo je javnost iznenadila svojom neverovatnom transformacijom, tokom koje je izgubila čak 18 kilograma, a sada se ponovo našla u žiži interesovanja zbog šokantnog priznanja da je tokom putovanja u Afriku bila žrtva otmice.

PROČITAJTE JOŠ

Sa svojim fanovima Rebel Vilson podelila je iskustva sa putovanja u Afriku.

Glumica je tada otkrila da je bila žrtva oružane otmice, ispričavši ukratko šta se tačno dogodilo njoj i grupi žena s kojima je bila na tom putovanju, kao i to kako se cela situacija završila.

„Jednom sam u Africi bila oteta. Bilo je to u ruralnom delu Mozambika. Nekoliko žena i ja smo se vozile na kamionu kada su do nas došli ljudi s drugim kamionom koji je bio pun oružja“, ispričala je glumica za „Sky Original Straight Talking“.

Rebel Vilson
Rebel Vilson Foto: EPA-EFE/JAMES ROSS

PROČITAJTE JOŠ

„Stali su pored nas s velikim puškama i naredili nam da odmah siđemo sa svog vozila. Potom su nas odveli u napuštenu kuću. Tada sam shvatila da se dobro snalazim u kriznim situacijama, jer sam se ponašala poput vođe tima. Kad su nas ostavili same, rekla sam drugim devojkama da se uhvatimo za ruke jer sam se bojala da bi tokom noći mogli uzeti jednu od nas i učiniti joj ko zna šta“, dodala je glumica.

Na kraju niko nije bio povređen, a otete devojke bile su puštene sledećeg jutra. Glumica je uverena da su koristili njihov kamion kako bi prebacili ilegalne supstance preko granice.

Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

„Srećom, nismo bile povređene, a muškarci su sutradan došli i rekli: ‘Vaš je kamion sada spreman. Možete ići.’ Nismo postavljale nikakva pitanja, već smo se popele na kamion i brzo napustile tu lokaciju, a nekoliko sati kasnije prešle smo i južnoafričku granicu. Mislim da su nas možda ti tipovi koristili za krijumčarenje ilegalnih stvari koje su sakrili u dnu kamiona“, zaključila je glumica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar