Pun optimizma: Džef Bridžis ne da bolesti da ga pobedi

Podeli:
Foto: Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Slavni holivudski glumac Džef Bridžis nedavno je proslavio 71. rođendan, čega se dotakao u svojoj novoj objavi na Tviteru. Međutim, ono što je njegove obožavatelje posebno ganulo je što je s njima podelio i novi detalj iz njegove životne borbe. Bridžis je naime zbog teške bolesti počeo da gubi kosu, te se obrijao na ćelavo.

PROČITAJTE JOŠ

Baš kao što je i obećao u svojoj objavi na Tviteru, Džef Bridžis sa svojim obožavateljima deli sve detalje svoje borbe s teškom bolešću. Tako je u poslednjoj javnosti predstavio svog novog prijatelja, ali i otkrio kako je zbog svega izgubio kosu.

„Evo najnovijih vesti. Osjećam se dobro. Obrijao sam glavu. Imam novog prijatelja, štene Montija. Proslavio sam rođendan, 71. čoveče“, stoji u opisu fotografije koju je objavio.

Na fotografiji slavni glumac leži na ljuljašci postavljenoj na terasi svog doma, dok mu u krilu leži pas i radoznalo promatra oko sebe. Nikome nije mogla da promakne i njegova nova frizura – obrijana glava, koja je rezultat njegove zloćudne bolesti – limfoma, koji mu je dijagnostikovan pre nekoliko meseci.

Džef Bridžis je u oktobru otkrio da vodi životnu bitku, te je tada obećao kako će istu i dobiti, ali i da će sve deliti sa svojim obožavateljima.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar