Prislonio mi je pištolj na glavu: Reper optužen za nasilje

Podeli:
Foto: Express Image / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nekoliko dana pre nego što je hip-hop mogul Dr Dre (čije je pravo ime Andre Jang) završio u bolnici zbog sumnje na moždanu aneurizmu, njegova supruga Nikol Jang podnela je tužbu optužujući ga za dugogodišnje emocionalno i fizičko zlostavljanje.

PROČITAJTE JOŠ

Ona navodi da joj je ovaj 55-godišnji muzički milioner prislanjao pištolj na glavu, udarao pesnicom u lice, te tresnuo u zid, piše „Daily Mail“, pozivajući se na sudske spise u koje je imao uvid.

Nikol, koja se na sudu bori za svoj deo ogromnogo bogatstva ovog repera, podigla je ove šokantne optužbe kao odgovor na njegovu prošlonedelju izjavu „da je tokom 24- godine braka ni u jednom trenutku nije maltretirao“.

Ona je prokomentarisala da su to „očigledne laži“.

„Objasnila sam mučno i bolno zlostavljanje koje mi je Andre priredio tokom 25 godina naše veze. U dva navrata prislanjao mi je pištolj na glavu, 8. januara 2000. i 20. novembra 2001. Udario me je šakom u glavu dva puta, 1999. i 2000. godine. Udario je nogom vrata spavaće sobe u kojoj sam se sakrila od njeggovog besa. Verbalno i emolcionalno me je uništio do te mere da sada bolujem od sindroma posttraumatskog stresa“, istakla je ova 50-godišnjakinja.

Međutim, ona je priznala da je Dr Dre bio u pravu kada je rekao da policija nikada nije bila pozvana tokom njihovog braka.

Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

„On izostavlja činjenicu da je policija ipak bila pozivana u septembru 1995, malo pre našeg braka, nakon što me je udarao o zid i podigao sa poda držeći me za vrat. Razmišljala sam mnogo puta da pozovem policiju, ali što sam dublje ulazila u nasilnu vezu, to je moj strah od njega bio jači i nisam verovala da iko može da mi pomogne“, rekla je i dodala da ima dokumentovane dokaze o tome da je pretpela nasilje.

„On me je neumorno i zlostavljao i kontrolisao više od pola mog života, i uvredljivo je to što pokušava da dokaže da to nije istina“, rekla je.

Inače, nedavno je usled pritisaka njenog pravnog tima Dr Dre potpisao sporazum u kome mora da joj isplati dva miliona dolara do njihovog sledećeg sudskog ročišta u aprilu.

Foto:EPA/NINA PROMMER

Od njihovog razdvajanja u junu, on joj je plaćao oko 300.000 dolara mesečno, a Nikol zahteva da se ta suma poveća na dva miliona mesečno. Ona tvrdi da ima pravo da nastavi da uživa u raskošnom životnom stilu, kakav je imala i ranije, te da joj za to treba oko 2,5 miliona dolara. Ta suma uključuje oko 900.000 za zabavu, poklone i odmore, 135.000 za odeću, 30.000 za namirnice i 10.000 za veš i čišćenje.

Na koncu svega ova 50-godišnjakinja optužila je sada već bivšeg muža i za „neobuzdano ponašanje u braku“, a imenovala je i tri njegove navodne ljubavnice, tražeći da budu svedoci, te je zatražila da se proveri ima li on i vanbračno dete.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar