Foto: Privatna arhiva

Hristina Stojiljković, mlada voditeljka emisije "Minut do 12", objavila je lepe vesti iz porodilišta - na svet je donela devojčicu Anastasiju.

PROČITAJTE JOŠ

Voditeljka je prethodno, u intervjuu za Nova.rs ekskluzivno otkrila ime bebe, govoreći da uživa u trudničkim danima gledajući Netfliks.

„Trudnoća u vama budi strahove i strepnje koje niste ni znali da možete da imate. Zdravlje mojih najbližih i mene mi je apsolutni prioritet, pa mi ni radikalna kućna samoizolacija ne pada teško. Uostalom, već godinama se do iznemoglosti žalim na hroničan nedostatak vremena za famozni “Netflix and chill”, i stvarno ne bih umela ni da zamislim bolju priliku za nadoknađivanje svega propuštenog. Takođe bih zamolila da mi neko javi šta se obično radi kada si pogledao sve filmove i serije, pročitao sve knjige, oribao ceo stan, spremio ručak za naredna tri dana i posvađao se i pomirio sa ukućanima tri puta od jutros“, rekla je ona u intervjuu za naš portal.

Hristina je domaćoj javnosti poznata kao voditeljka političke emisije „Minut do 12“, koja je sa emitovanjem krenula 2018. godine na Jutjubu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare