Foto: Printscreen/YouTube/Emil Bota Official

Pevaču Emilu Boti, kome je prilikom intervenisanja policije oduzeta značka EPA (Evropska policijska asocijacija), značka je danas vraćena u policijskoj stanici u Grockoj. Kako je ispričao za Nova.rs, dobio je i izvinjenje.

PROČITAJTE JOŠ

“Upravo se vraám iz policijske stanice u Grockoj. Vraćena mi je moja legitimacija, koju su mi oduzeli prilikom pretresa na proveru. Ispostavilo se da nije lažna, kao što su pojedini mediji navodili, već regularna. Dobio sam je od svojih prijatelja iz EPA, kao bivšem pripadniku policije. Dobio sam izvinjenje, ali ja razumem sve, ljudi su samo radili svoj posao”, rekao je Bot za Nova.rs.

Podsetimo, patrola Interventne jedinice izašla je u nedelju na teren po prijavi stanovnika naselja Vrčin, nakon što je rečeno da se iz vatrenog oružja čula pucnjava. Na licu mesta pronađena je kesica droge i pištolj, a kod muškarca koji je bio angažovan da peva na rođendanskoj žurci pronađena je službena legitimacija Evropske policijske asocijacije.

Radi se o pevaču Emilu Boti, koji je za Nova.rs ispričao da je legitimaciju dobio pre godinu i po dana kao nekadašnji pripadnik policije. On je objasnio da nikada nije zloupotrebio značku, koja mu je te večeri oduzeta po službenoj dužnosti da bi se proverilo da li je regularna. Više o tome možete pročitati OVDE.

Foto: Privatna arhiva

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar