Foto: Printscreen/YouTube/Emil Bota Official

Pevaču Emilu Boti, kome je prilikom intervenisanja policije oduzeta značka EPA (Evropska policijska asocijacija), značka je danas vraćena u policijskoj stanici u Grockoj. Kako je ispričao za Nova.rs, dobio je i izvinjenje.

„Upravo se vraám iz policijske stanice u Grockoj. Vraćena mi je moja legitimacija, koju su mi oduzeli prilikom pretresa na proveru. Ispostavilo se da nije lažna, kao što su pojedini mediji navodili, već regularna. Dobio sam je od svojih prijatelja iz EPA, kao bivšem pripadniku policije. Dobio sam izvinjenje, ali ja razumem sve, ljudi su samo radili svoj posao“, rekao je Bot za Nova.rs i dodao:

PROČITAJTE JOŠ

„Nije mi bilo svejedno kada je došlo do incidenta na proslavi. Gost je izašao u dvorište i ispalio nekoliko metaka, dok sam ja pevao. Međutim, kada je drugi put to isto ponovio, znao sam do čega će doći, odnosno da će neko prijaviti. Policija je upala na lice mesta i sve ljude pretresla. Taj dečko je priveden, a moju legitimaciju pronašli su u kolima. Stajala je zajedno sa saobraćanijim dokumentima. Uvek stoji na istom mestu, i nikada je nisam zloupotrebio. Nije ni bilo potrebe za tim. Jučerašnji dan mi je bio jako stresan, zbog raznih priča da sam ja pucao i da je kod mene nađena droga, to nema veze sa istinom. Moji najbliži su se veoma potresli, jer znaju da nisam takav čovek i da se ne bavim takvim stvarima. Moje je da pevam i da uveseljavam ljude, kao što to radim godinama.“

Podsetimo, patrola Interventne jedinice izašla je u nedelju na teren po prijavi stanovnika naselja Vrčin, nakon što je rečeno da se iz vatrenog oružja čula pucnjava. Na licu mesta pronađena je kesica droge i pištolj, a kod muškarca koji je bio angažovan da peva na rođendanskoj žurci pronađena je službena legitimacija Evropske policijske asocijacije.

Radi se o pevaču Emilu Boti, koji je za Nova.rs ispričao da je legitimaciju dobio pre godinu i po dana kao nekadašnji pripadnik policije. On je objasnio da nikada nije zloupotrebio značku, koja mu je te večeri oduzeta po službenoj dužnosti da bi se proverilo da li je regularna. Više o tome možete pročitati OVDE.

Foto: Privatna arhiva

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare