Pojavio se Zverka na setu nastavka „Seks i grada“, jedan detalj sve otkriva

Podeli:
Sara Džesika Parker i Kris Not Seks i grad
Sara Džesika Parker i Kris Not Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Posle meseci nagađanja o tome da li će nastavak pod nazivom "And Just Like That..."  samo predstaviti kako izgleda svet žena u pedesetim godinama koje su širom otvorile vrata ženske seksualnosti ili će se baviti i Kerinim ljubavnim životom. Dobijen je odgovor kada su se pojavile prve slike sa seta na kojem se pojavio čuveni Zverka.

PROČITAJTE JOŠ

Sa godinama, ljubavni parovi na koje su se mnogi ugledali iz serija ili filmova, postaju sve beznačajniji tokom perioda sazrevanja, jer uz mnogo suza i znoja konačno se nauči da se pravi razlika između zdrave i toksične veze.

Iako su filmovi ovom kultnom paru koji je imao ogroman uticaj na pop kulturu „izvukli prosek“, fanovi serije ipak pamte Keri i Zverku kao dve neverovatno dramatične i nestabilne individue.

Sara Džesika Parker i Kris Not Seks i grad
Sara Džesika Parker i Kris Not Foto: ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia

 

Ono što je bilo jasno vidljivo s lica 56-godišnje Sare Džesike Parker i 10 godina starijeg Kris Nota, bilo je poprilično nezadovoljstvo, vrlo verovatno uzrokovano činjenicom da je „Page Six“ objavio kako će se omiljeni par u ovom okupljanju za HBO Max ipak rastati. – piše Tportal

Tome u prilog ide i detalj koji je mnogima zapeo za oko, a to je da Kris Not, odnosno „Mr. Big“ ne nosi venčani prsten na ruci na setu.

Sara Džesika Parker i Kris Not Seks i grad
Sara Džesika Parker i Kris Not Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U ovih 10 epizoda Keri i Zverka deluje da će prolaziti kroz dramatični period, ako je po pričama koje „procure“ s vremena na vreme u javnost.

Osim toga, na setu je viđena i glumica koja igra lik Nataše, Zverkinu bivšu suprugu.

Ono što se zna jeste da je premijera prve epizode planirana do kraja ove godine.

Iznenađenja ne prestaju da se nižu kada je u pitanju nastavak čuvene serije „Seks i grad“ pod nazivom „And Just Like That“.

U nastavku snimanja nove sezone „And Just Like That“ pored činjenice da Samante nema, isplivao je i deo scenarija prema kome se Keri razvodi od Zverke.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar