Detalji zlostavljanja: Devojke drogirao pa im merio grudi

Showbiz 07. feb. 202113:05
Podeli:
Foto: James Atoa / Everett / Profimedia

Optužbe na račun kontroverznog muzičara Merilina Mensona nastavljaju da se nižu. U novom članku koji je objavio britanski "Mirror", Merlin je zlostavljao i maltretirao gomilu devojaka tokom svoje turneje u Velikoj Britaniji.

Prema navodima pomenutog lista, Menson je tokom turneje u Velikoj Britaniji u svoj autobus dovodio devojke te ih je terao da se skidaju tokom bizarne seksualne igre. Svedoci, koji su bili u autobusu, tvrde da je muzičar devojkama davao alkohol i drogu, terao ih da skidaju majice, a potom im je ocenjivao grudi.

PROČITAJTE JOŠ

Fotografkinja Erika Von Stejn, bila je među skupinom obožavateljki koje su imale pristup Mensonovu autobusu, ali kaže kako je tamo izbegavala Mensona nakon što je počeo da govori devojkama da se skidaju.

„Govorio je da želi da vidi ko ima najbolje grudi i zadnjicu. Svi su bili iznenađeni, ali on je to smatrao normalnim, zabavnim. Oko njega su bili stariji ljudi, ali on je bio dominantan. Mislim da se niko nije usudio da kaže ne“, rekla je ona za pomenuti list.

Listu su se potom javile još dve devojke koje tvrde da su bile u autobusu.

„Devojke su bile primorane to da rade pod uticajem alkohola i droge. To je bila zloupotreba moći“, rekle su one.

Podsetimo, Mensona je bivša verenica, glumica Evan Rejčel Vud, optužila za zlostavljanje, a nakon nje istupilo je još nekoliko žena koje su rekle sličnu priču.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar