Pevačice odabrale novogodišnji stajling: Pidžama i seksi veš

Showbiz 23. dec. 202020:00
Podeli:
Foto: Arhiva, E-Stock/Strahinja Kostic

Novogodišnji doček i dalje je neizvestan jer mere zabrane u Srbiji usled koronavirusa još uvek nisu precizirane. Većina pevača ne može ništa da planira jer svakodnevno dežura pored telefona čekajući da im neko nešto javi, odnosno da li će raditi ili ne. Međutim, ono što je sigurno jeste da su mnoge pevačice pripremile dve novogodišnje kombinacije - elegantnu toaletu i pidžamu. Neke od njih pripremile su i crveni donji veš kao simbol Baba Mrazice, a s druge strane i protiv malera, pa da u novu 2021. uđu srećne, zdrave i radosne. Ekipa Nova.rs pozvala je Zlatu Petrović, Gogu Sekulić, Aleksandru Mladenović, Tijanu Milentijević i Sanju Đorđević, koje su nam otkrile šta će 31. decembra uveče imati na sebi.

Zlata Petrović imala je preko 40 radnih novogodišnjih dočeka, te nije navikla da 31. decembra sedi kod kuće. Međutim, zbog situacije sa koronavirusom pevačica će ponoć dočekati uz televiziju, u kućnom izdanju.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostic

PROČITAJTE JOŠ

„Uh! Da me je ovo neko pitao pre godinu dana, rekla bih kičerica, haljinica. Ovako ću najverovatnije navući neku trenerku, a možda i pidžamu. Ne znam, ali sigurna sam da ću imati neki crveni donji veš, što bi se reklo, protiv uroka“, rekla je kroz smeh Zlata.

Goga Sekulić nije dogovorila novogodišnji nastup zato što doček želi da provede sa svojom porodicom. S obzirom na to da pevačica i njen suprug Uroš Domanović neko vreme ne žive zajedno zbog njegove sportske akademije u Cirihu, ona će se potruditi da mu maksimalno ulepša veče svojim izazovnim kostimom.

Goga Sekulić Foto: Dejan Milićević

„Hmm… Još razmišljam šta ću obući za doček. Možda budem seksi Baba Mrazica. Novu 2021. godinu čekam kod kuće sa mužem i detetom pored jelke uz neku večericu i muzikicu. Bitno je da smo sa detetom, na okupu“, rekla je Goga.

Aleksandri Mladenović još uvek nije otkazana novogodišnja svirka, pa nije ni smislila drugu opciju ukoliko se ona ne održi. Ali, haljinu i pidžamu je svakako sigurno pripremila.

Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

„Ako bude radni doček, onda ću biti na Zlatiboru. Ukoliko se gostovanje ne održi, onda moram da smislim plan. Još uvek je sve neizvesno i nisam odlučila, ali ako ne budem pevala, onda će mi društvo praviti prijatelji ili porodica. Ako ostanem kod kuće, prvo oblačim haljinu koju sam spremila, bar da se slikam, a onda se presvlačim u pidžamu“, objasnila je Aleksandra, te se zasmejala.

Tijana Milentijević, poznatija kao žena od sultana, proteklih dana doživela je fizičko i psihičko maltretiranje od strane bivšeg dečka. S obzirom na to da joj trenutno nije do pesme i veselja, ona će najverovatnoje otići kod svojih roditelja u Kragujevac.

Tijana Milentijević
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Ako ne budem radila posle nekoliko godina, prvi put ću za doček biti u svom domu. Pidžama, neki novogodišnji program uz ljude koji su mi najbitniji, a to je moja porodica“, rekla je kratko  Tijana.

Sanja Đorđević, poput koleginice Zlate Petrović, zasigurno zna da će na sebi u novogodišnjoj noći imati crveni donji veš protiv uroka, što se kaže, a obaviće još jedan „ritual“ da otera zlo.

„Novu godinu dočekujem u crvenom vešu zbog uroka, ali i sa kilogramom soli na ramenima da bacam okolo da se ne vrati više nikad ovakva godina. Znate li moju pesmu koja glasi: ‘Pa noćas s ramena ja bacam so, da je oteram da mi dođeš ponovo'“, rekla je Sanja.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar