Podeli
Foto:Screenshot/Youtube/Dancing Bear Records TV

Hrvatski muzičar Alen Vitasović progovorio je o teškoj finansijkoj situaciji na društvenoj mreži Fejsbuk, te otkrio da je već deset meseci bez prihoda.

“Dragi prijatelji, budući da deset meseci nisam imao prihoda, znamo zbog čega, privremeno, ne mogu da primam telefonske pozive. Možete me dobiti porukama, pozivima na Viberu, Votsapu, Mesindžeru – napisao je Vitasović.”

PROČITAJTE JOŠ

“U ovom mesecu sam imao dogovorena tri koncerta, ali su otkazana. Opšta je panika! Četiri meseca smo kući, razočarani, ne znamo kako dalje. Ja i četiri moja saradnika. A i svi profesionalci koji žive od toga. Meni ministarstvo plaća radni staž i zdravstveno. Nije da sad Vitasović kuka, teško je svima… A najavljuju da će biti još gore. Pitanje je kako će svi pevači preživeti jesen i zimu ako se nešto ne promeni”,  rekao je letos Alen, piše 24 sata.hr.

Pevač nikada nije skrivao da je dobro zarađivao prethodnih godina.

Sutra izlazi moj novi singl
“Oštarije su mi zaprli”
Pogledajte i video spot
na youtube

Posted by Alen Vitasović on Понедељак, 30. новембар 2020.

“Čak je i ova godina krenula dobro. I moje je zdravlje krenulo nabolje; baš sam bio srećan. Ovo me sada preseklo. Teško se snalazim. Ne govorim ovo samo u svoje ime nego i u ime svojih kolega. Ne znamo šta da radimo i kako da se organizujemo”,  rekao je Vitasović.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar