Podeli
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Ništa bolje nego da ovu kišnu subotu provedete kod kuće, u krevetu, bindžujući serije. Ako razmišljate šta biste mogli da gledate, predlažemo pet serija različitih žanrova od kojih će vam se, makar jedna, sigurno dopasti.

Nadzirači

„Nadzirači“ je serija čija se radnja dešava u alternativnoj, savremenoj stvarnosti u SAD, u kojoj su superheroji prognani zbog svojih nasilnih metoda. Uprkos tome, neki od njih žele da dignu revoluciju, dok drugi pokušavaju da ih spreče.

Naslednici

Logan Roj i njegovo četvoro dece kontrolišu jedan od najvećih medijskih i zabavnih konglomerata u svetu. „Naslednici“ prati porodicu Roj dok razmatra buduće poslovne poteze kad njihov ostareli otac odluči da se povuče iz firme.

Euforija

Drama o odrastanju, “Euforija”, prati grupu srednjoškolaca, njihove ljubavi i prijateljstva u svetu droge, seksa, traume i društvenih medija. Glumica i pevačica Zendaja predvodi glumačku postavu.

Znam da je ovo istina

“Znam da je ovo istina” je porodična saga koja prati paralelne živote dvojice jednojajčanih blizanaca čije likove tumači Mark Rafalo, u neverovatnoj priči o izdaji, žrtvi, oproštaju, smeštenoj u Ameriku dvadesetog veka.

Zavera protiv Amerike

U alternativnoj prošlosti tokom Drugog svetskog rata, radnička jevrejska porodica u Nju Džersiju posmatra politički uspon Čarlsa Lindberga, avijatičara, heroja i ksenofobičnog populiste, koji postaje predsednik i uvodi naciju u fašizam.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar