Paparaco: Jevremovićeva posle mora kvasi noge u fontani

Showbiz 04. sep. 202018:37 > 18:40
Podeli:
Foto: Marija Dejanović/Nova.rs

Nekadašnja pevačica Jelena Jevremović uslikana u restoranu "House lounge bar" kako se ponaša kao kod svoje kuće. Naime, ona se na sred bašte izula i ubacila noge u fontanu kako bi se osvežila od gradske sparine koju jedva podnosi.

Foto: Marija Dejanović/Nova.rs

Nekadašnja pevačica Jelena Jevremović nekoliko dana letovala je na Crnogorskom primorju sa prijateljima. Međutim, ćerka pokojnog legendarnog muzičara Miodraga Mikija Jevremovića očigledno je navikla na morsku klimu, pa joj gradska sparina nimalo ne prija. Naš paparaco je danas, u popodnevnim satima, zatekao Jelenu u restoranu „House lounge bar“ gde se ponašala kao da je kod svoje kuće.

Foto: Marija Dejanović/Nova.rs

Naime, ona je već na ulazu u baštu, koja podseća na zeleni vrt drveća i cveća, mahala i izljubila se sa konobaricama, da bi potom sela u svoj separe i poručila voćni koktel kako bi se rashladila. Čim je uzela čašu u ruku eksirala je piće, da bi zatim krenula ka fontani, izula obuću i brčnula noge u vodu.

Foto: Marija Dejanović/Nova.rs

„E, ovo mi je trebalo. Moram malo da se opustim. Toliko sam umorna, ceo dan jurim vamo, jurim tamo. Jedva sam dočekala da sednem i malo opustim ove kosti i mišiće. Ovo je raj“, obraćala se Jevremovićeva jednoj od konobarica.

PROČITAJTE JOŠ

Čim su se gosti lokala odjednom sjatili u isto vreme, Jelena se obula i otišla za svoj sto. Pored toga što je ožednela, ona je i ogladnela, pa je poručila salatu. Ako uzmemo u obzir njenu vitku figuru, slobodno se može prokomentarisati da nekadašnja pevačica ili vredno trenira, ili strogo pazi šta jede. Šta god da je od toga u pitanju, nije pogrešila jer po komentarima drugih ljudi ona izgleda bolje nego dok je bila aktivna na sceni pre 15 godina.

Foto: Marija Dejanović/Nova.rs

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar