Novi kulinarsko-takmičarski šou "Savršena večera" emitovaće se pet puta nedeljno od 20.30h na televiziji Nova S.

Petoro potpunih stranaca koje spaja ljubav prema hrani boriće se za titulu „Savršene večere“ uz kuvanje, druženje i uživanje.

PROČITAJTE JOŠ:

Ove nedelje kulinarske sposobnosti pokazaće petorka iz Beograda, grada koji spaja različitosti kroz brojne specijalitete.

Uzbudljivu nedelju započeo je Milan Jovanović, umetnik i kulinar koji svoje kuvanje zasniva na biljnim namirnicama.

„Ja sam trenutno student, studiram kako postati veganski kuvar“, rekao je Milan kao najavu za svoje specijalitete kojima će ugostiti ostale takmičare.

Ove nedelje među učesnicima biće Zorica Bošković, koja peva u horu Pozorišta na Terazijama u Beogradu, Rastko Radovanović, fotograf, instruktor ronjenja i putopisac, Snežana Mićović, pravnica i ljubitelj knjiga i cveća i Muamer Zitu iz Gvineje koji je zbog ljubavi došao u Srbiju.

Milan će pokazati kako zdrava hrana može da bude ukusna, te je rešio da u skladu sa svojom ishranom, ovonedeljne takmičare ugosti veganskim specijalitetima.

„Savršena večera“ prati pet takmičara koji žive u istom gradu, a svaki od njih u svom domu organizuje večeru za svoje konkurente. Takmičari ocenjuju večere jedni drugih i na kraju onaj koji ima najviše poena odnosi pobedu i novčanu nagradu od 500 evra. Zvuči jednostavno? Ipak nije… Ne zabravite na kulinarske katastrofe, neprijatne interakcije učesnika za večerom, različite strategije za pobedu.

„Savršenu večeru“ gledajte od ponedeljka do četvrtka od 20.30 časova na Nova S TV.

Odmah nakon „Savršene večere“ možete gledati i kviz „Želite li da postanete milioner?“

BONUS VIDEO: Ahmed je ovonedeljni pobednik “Savršene večere“