Foto:Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Američka starleta Paris Hilton svojevremeno je, tokom 2010. godine, uhapšena zbog posedovanja kokaina u Las Vegasu. Ona je tada bila privedena, nakon što su policajci zaustavili automobil u kome se nalazila. Za kesicu kokaina koja joj je pronađena u grudnjaku, rekla je da nije njena.

PROČITAJTE JOŠ

„Ovo nije moj kokain, spakovan je previše jeftino“, izgovorila je tada, što je ušlo u anale pop kulture, a ona je time krunisala sebe kao jednu od najrazmaženijih javnih ličnosti u Holivudu. Američki mediji navodili su tada da je bila i naduvana, odnosno da su ona i njen prijatelj u automobilu pušili travu.

Provela je noć u pritvoru, ali je sutradan već bila puštena.

Ovo nije izolovan incident Paris Hilton. Ona je tokom godina bila poznata kao glavna parti devojka u Holivudu, a njeni izlasci sa pop zvezdom Britni Spirs se i danas prepričavaju.

Priliku da se podsete na ovaj slučaj, američki mediji dobili su zahvaljujući Ivanki Tramp, ćerki Donalda Trampa, koja je je jednako „bogataški nadmeno“ izjavila da su „siromašni ljudi glupi.“

Foto: EPA-EFE/Chris Kleponis

U tekstu koji je objavio „Vanity Fair“, novinarka Lisandra Ohrstrom, koja je bila deveruša na Ivankinom venčanju i svojevremeno njena najbolja prijateljica, opisala je kako je Trampova ćerka oduvek bila opsednuta sopstvenim statusom i bogatstvom, a krivce za svoje greške je pronalazila u drugima.

PROČITAJTE JOŠ

„Imala je očev radar za status, novac i moć, kao i taj Donaldov instinkt da ‘baci druge pod autobus’ ako će tako spasiti samu sebe“, rekla je novinarka.

Prisetila se u tekstu i anegdote o knjizi Ričarda Rusoa „Carski slapovi“, koja je dobila Pulicerovu nagradu. Reč je o proslavljenom književnom delu, o likovima iz radničke klase, za koju, kako je novinarka rekla, Ivanka nije imala ni najmanje interesovanja.

„Ne želim da čitam o jebenim, glupim, siromašnim ljudima“, navodno je rekla ona tada.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar