Foto:EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA/ EPA-EFE/EUGENE GARCIA/EPA/JEROME FAVRE/EPA-EFE/NINA PROMMER

Kada su hetero ljubavni parovi u pitanju, uglavnom smo navikli na to da je muškarac viši od žene. Verovatno je zato nekima i čudno kada je situacija obrnuta. Ili kad su pak iste visine, pa štikle od samo nekoliko centimetara mogu da budu "problem". Ipak, ovo nije nešto što bilo kome treba da ubija samopouzdanje. Kad pogledate ove slavne holivudske parove, uverićete se u to da ljubav ne poznaje centimetre.

Rouzi Hantington Vajtli i Džejson Stejtam

Upoznali su se na snimanju „Transformersa“ 2010. godine, a uprkos velikoj razlici u godinama, brzo su započeli vezu. Godine 2016. su se verili, a već sledeće godine su dobili sina Džeka Oskara Stejtema, koji ima 3 godine.

Rouzi je visoka 175 cm, a Džejson 178 cm, ali čim ova lepotica obuje štikle deluje više od njega. Nedavno je govorila o tome što je Džejson 20 godina stariji od nje i otkrila da razlika u godinama uopšte ne utiče na njihov odnos.

Kameron Dijaz i Bendži Maden

Slavna glumica i muzičar su u braku od 2015. godine, a ona je čak šest centimetara viša od njega čak i u ravnim cipelama. Naime, Kameron je visoka 174 cm, dok Bendži ima 168 cm.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Benji Madden (@benjaminmadden)

Sofi Tarner i Džo Džonas

Engleska glumica i član muzičkog benda Jonas Brothers su se venčali prošle godine, a razlika od pet centimetara visine u njenu korist im uopšte ne smeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Turner (@sophiet)

Sofi ima 175 cm, dok je Džo visok 170 cm.

Karla Bruni i Nikolas Sarkozi

Bivša manekenka je skoro deset centimetara viša od bivšeg predsednika Francuske. Naime, Karla je visoka 175 cm, dok Nikolas ima samo 166 cm, ali to je nikada nije sprečavalo da obuje štikle u javnosti i da stoji ponosno pored svog supruga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial)

PROČITAJTE JOŠ

Nikol Kidman i Kit Urban

Oskarovka je samo dva centimetra viša od svog supruga, ali kada obuje štikle od 10 cm, razlika je očigledna i Kit pored nje „izgleda kao kepec“, po rečima fanova. Zanosna Nikol ima 180 cm, dok je Urban visok 178 cm.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Điđi Hadid i Zejn Malik

Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice je od bivšeg člana One Direction benda viša četiri centimetra. Lepotica, koja se nedavno ostvarila kao majka, visoka je 179 cm, dok Malik ima 175 cm.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

PROČITAJTE JOŠ

Uma Turman i Itan Hok

Bivši par koji je bio u braku 7 godina ima malu razliku u visini, ali na fotografijama je Uma uvek delovala znatno viša od njega. Glumica u ravnim cipelama ima 180 cm, dok je Itan niži samo „za trunku“ i ima 179 cm.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❤️ Lovers (@lovers.rs)

Kejti Holms i Tom Kruz

Poznata glumica je od svog bivšeg supruga, s kojim je bila u braku od 2006. do 2012. godine, viša pet centimetara. Naime, Kejti ima 175 cm, dok je Tom visok samo 170 cm.

Erika Šmit i Piter Dinkledž

Erika je od svog supruga koji se proslavio u seriji „Igra prestola“ viša čak 36 centimetara.

Foto:EPA-EFE/JASON SZENES

Naime, Piter je rođen sa ahondrolazijom što je uzrok njegovom patuljastom rastu.

Ona je visoka 168 cm, dok Piter ima 132 cm.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.