Mladenci Mihajlo Šaulić i Marina Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Poslednjih dana tema broj jedan u medijima je svadba Mihajla Šaulića i Marine Velimirović. Sina pokojnog pevača Šabana Šaulića javnost je odavno upoznala, dok se o njegovoj izabranici malo zna.

Kako tvrdi izvor, koji je veoma blizak snahi Šaulićevih, ona je odrasla u prosečnoj porodici, a za privatni vrtić, čija je vlasnica, izborila se sama svojim radom.

PROČITAJTE JOŠ:

„Marina i ja se poznajemo od detinjstva, zajedno smo pohađale Osnovnu školu ‘Milan Munjas‘. Ona je rođena na Ubu, u tom gradu je i odrasla. Ima stariju sestru i mlađeg brata. Otišla je iz rodnog mesta kada je upisala srednju školu i više se nije vraćala na Ub da živi, ali je redovno dolazila. Po medijima se pisalo da potiče iz bogate porodice, to nije istina. Njeni roditelji su normalni, pristojni i pošteni ljudi, koji se bave najnormalnijim poslom. Žive od prosečne srpske plate, isto kao i svi mi. Imaju kuću u centru Uba, u kojoj žive, mislim da ne planiraju da se sele u Beograd jer ih za Ub veže i posao“, rekao je izvor i otkrio kakva je Mihajlova žena bila kao mlađa:

„Oduvek je bila prelepa, i sestra joj je izuzetno lepa. Marina je zračila harizmom, bila je simpatija mnogima. Nije tačno da su joj roditelji dali novac za vrtić i da je sve dobila na gotovo. Ona je mnogo učila i borila se za to, vredno je radila. Marinina najveća poslovna sreća je što država subveniše vrtiće, te je ona imala veliku pomoć od Srbije u pokretanju posla. Nije imala velike rashode. Ona je svojim marljivim radom lepo razradila taj vrtić. Njena starija sestra je udata i ima dvoje dece, oni su takođe u Beogradu, a Marina ju je zaposlila u svom vrtiću“, završava izvor.

Mladenci Mihajlo Šaulić i Marina Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Podsetimo, Mihajlo Šaulić, generalni konzul Srbije u Cirihu, i Marina Šaulić venčali su se u nedelju po podne u jednom od najelitnijih beogradskih hotela, za čiji meni su izdvojili čak 48.000 evra. Mlada je zablistala u dve venčanice, za koje je odvojeno 20.000 evra.

Na proslavi se pojavio veliki broj poznatih ličnosti, među kojima su bili i kumovi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš sa porodicom, Zoran Pejić Peja sa suprugom, Hasan Dudić, Rade Vučković, Ivica Dačić sa suprugom, sinom Lukom i snajkom Milicom Jokić, Dajana Paunović, Saša Matić i drugi.

BONUS VIDEO: Hasan Dudić zaplakao na svadbi Mihajla Šaulića