Foto: Promo

Dobra zabava na bezbednom rastojanju – tako se ukratko može opisati ovogodišnji koncept Clouda na Adi Ciganliji, koji je u potpunosti prilagođen novonastaloj epidemiološkoj situaciji. Za sve one koji su se uželeli izlazaka i koncerata, na tribinama kod sudijskog tornja na Adi Ciganliji od 11. do 20. septembra biće održan Cloud Ada, u formi bara na otvorenom. Ovogodišnji izvođači su šarenolika imena sa estrade, od Angelline do Aca Pejovića.

PROČITAJTE JOŠ

U jedinstvenom ambijentu na jednoj od najlepših letnjih gradskih lokacija, tokom dva vikenda nastupiće najveća imena domaće rok i pop scene. Program od 11. do 13. septembra posvećen je Beer Festu, dok je vikend od 18. do 20. rezervisan za izvođače Music Weeka.

Na Beer Festu će se u petak 11. septembra naći grupa Negative i E-Play, u subotu 12. septembra Ničim izazvan i S.A.R.S., dok će u nedelju 13. septembra nastupati Wonder Strings, Kiki i piloti i Neverne bebe.

Kada je u pitanju Music Week, u petak 18. septembra će nastupati Angellina, Voyage i Breskvica i Lexington bend, dok je subota 19. septembar rezervisana za Aca Pejovića, Mega bend i Belgrade soul sextet. U nedelju 20. septembra na Music Week-u će nastupati Dženan Lončarević i Magla bend.

Foto: Promo

Ovakav koncept muzičkog događaja na otvorenom obezbediće posetiocima maksimalnu sigurnost, tako što će stolovi biti postavljeni na bezbednoj udaljenosti, a sedeća mesta će se popunjavati u skladu sa preporukama koje su na snazi. Za jednim stolom moći će da sedi maksimalno 6 osoba, čime se posetiocima i komfor podiže na znatno viši nivo.

Foto: Fotografikum foto studio/Promo

“Sa ciljem da održimo poznati letnji duh Beograda i u ovim vanrednim okolnostima, osmislili smo koncept zabave na otvorenom koji se u potpunosti prilagođava trenutnoj situaciji. Cilj nam je da pomirimo želju Beograđana za izlascima i želju za bezbednim aktivnostima koje podrazumevaju primenu apsolutno svih propisanih mera zaštite. Distanca će biti obavezna na Cloudu, osoblje će nositi maske, i biće preduzete sve ostale mere.”– kažu organizatori iz Skymusica i CEBEFa.

Foto: Mika Knežević/Promo

Ulaz je slobodan uz jednu konzumaciju, a broj stolova i mesta je ograničen.

Foto: Danilo Mataruga/Promo

“Sigurnost posetilaca nam je apsolutni prioritet” naglašavaju organizatori i dodaju: “Koncept Clouda je takav da će to biti najsigurnije mesto za zabavu i uživanje ovog leta, po uzoru na muzičke događaje koji su prethodnih nedelja već počeli da se održavaju širom Evrope uz poštovanje distance i ostalih mera zaštite.”

Foto: Promo

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.