Olivera Jovićević podržala Jovanu i Srđana nakon otkaza

Podeli:
Foto: Arhiva/Printscreen/YouTube/Телевизија Храм

Voditeljka Radio televizije Srbije, Olivera Jovićević, reagovala na je na podužu objavu koleginice Jovane Joksimović, u kojoj je zvanično iznela svoju stranu priče u vezi sa odlaskom sa Prve televizije.

„Podrška mojim kolegama i prijateljima, sjajnim profesionalcima! Sigurna sam da ćete kao i proteklih godina naći svoj pravi put i da je vrhunac vaših karijera tek pred vama“, napisala je Olivera komentar ispod Jovanine objave.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, televizija Prva izdala je zvanično saopštenje u vezi sa prekidom radnog odnosa voditelja Srđana Predojevića i Jovane Joksimović, navodeći da voditeljski duo nije ispoštovao svoje radne obaveze.

“Prva TV je odlučila da okonča saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevičem zbog nepoštovanja radnih obaveza”, piše u saopštenju.

Jovana Joksimović je potom, na svom zvaničnom Instagram nalogu, objavila njihovo saopštenje preko kojeg je napisala: „Kakva televizija, takva objava“. Kasnije se nadovezao, te dodala da je, kako je napisala, vlasnik trebao da kaže da nema dovoljno para da ih plati.

Zvanično saopštenje televizije dolazi nekoliko dana nakon spekulacija u vezi odlaska poznatog voditeljskog para. Nedavno je javnost nešto više saznala o pozadini jutarnjeg programa TV Prva jer se naveliko govorilo o raskidu saradnje između produkcije i poznatog voditeljskog para.

Voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV Prva, a kako Nova.rs saznaje, glavni razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a delom i novi voditelj Filip Čukanović, koji ih je menjao tokom letnje pauze.

Kako smo već pisali, već neko vreme vlada tenzija između voditelja i produkcije, što zbog mimoilaženja u stavovima, što zbog neslaganja i na relaciji Srđan – Jovana, i to je navodno ozbiljno počelo da se odražava na program.

Foto: Instagram/jjovanajoksimovic

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar