„Očajna domaćica“ odslužila kaznu zbog davanja mita

Showbiz 27. okt. 202011:03 > 11:04
Podeli:
Foto: EPA-EFE/KATHERINE TAYLOR QUALITY REPEAT

Glumica Felisiti Hafman, koju pamtimo po ulozi Linet iz serije "Očajne domaćice", odslužila je kaznu koju je dobila zbog davanja mita i falsifikovanja prijemnog ispita njene najstarije ćerke.

PROČITAJTE JOŠ

Felisiti Hafman, poznatija kao Linet iz fenomenalne četvorke „Očajnih domaćica“ prošle godine je bila osuđena zbog malverzacija i nameštanja prijemnog ispita njene najstarije ćerke.

Nakon jedanaestodnevne zatvorske kazne, jednogodišnjeg nadzora, zabrane izlaska iz zemlje i 250 sati društveno korisnog rada, konačno je odslužila kaznu u celosti. Sada kada joj je vraćen pasoš, glumica se nada novim glumačkim angažmanima.

Podsetimo, ona je bila osuđena jer je platila domaru Riku Singeru 15 hiljada dolara kako bi njenoj najstarijoj ćerki, Sofiji Grejs Mejsi, namestio prijemni ispit. Singer je inače zarađivao na nameštanju ispita, uzimajući velike sume novca od poznatih i imućnih roditelja.

Foto.EPA-EFE/CJ GUNTHER

Slično kao Felisiti prošli su i njena koleginica, glumica Lori Laflin sa suprugom, dizajnerom Mosimom Đanulijem.

Laflin je osuđena na dva, njen a suprug na pet meseci, a potom i na dve godine nadzora tokom kojih ona mora da odradi 100 sati društveno korisnog rada i da plati kaznu od 150 hiljada dolara. Njen muž će odraditi 250 sati i platiti 250 hiljada dolara. Bračni par je u obavezi da se javi zatvorskim vlastima 19. novembra ove godine.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.