Džoni Dep Foto:REUTERS/Vincent West

Fanovi poznatog glumca Džonija Depa odlučili su da unište karijeru njegovoj bivšoj supruzi i glumici Amber Herd, pokrenuvši onlajn peticiju da se izbaci iz filma "Akvamen 2".

PROČITAJTE JOŠ

Glumica Amber Herd je možda prerano počela slaviti što je njen bivši suprug Džoni Dep izgubio pravnu bitku protiv tabloida „The Sun“ u tužbi za klevetu i narušavanje ugleda. Glumica je svedočila u korist tabloida i pomogla uveriti sud da je Dep zaista nasilnik kako su i pisali. Zbog takve presude glumac je izgubio angažman u filmu „Fantastične zveri“, što j njegove fanove jako razljutio.

Naime, peticija koju su Depovi fanovi pokrenuli na portalu „Change.org“ pod nazivom „Sklonite Amber Herd iz Akvamena 2“ mogla bi joj zagorčati i život i karijeru. Organizatori peticije, koju je dosad potpisalo preko milion ljudi, tvrde da je Amber „planski radila na uništenju Depa u Holivudu“ i da je  lažljivica.

Foto: EPA/FRANCK ROBICHON

Navodno su mnogi iz industrije zabave govorili da je bivši bračni par, koji se razveo još 2016. godine, teško naštetio svojim karijerama.

Dep je morao otići iz „Fantastičnih zveri“, a pitanje je hoće li Amber, iako je pobednica u njihovu ratu, morati potražiti drugi posao. Hoće li glavni ljudi Vorner brosa, koji su se pre nekoliko dana rastali od Depa, popustiti pod pritiskom publike ili će ipak ostati uz Herd, ostaje nam da vidimo.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.