Podeli
Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

"Ne volim da čitam o kolegama. Svi bi oni voleli da su neki sveci, ali svi mi takođe imamo mnogo putera na glavi jer smo morali da prođemo takav život. Svi smo, pomalo, lukavi. A kad bi nekome nešto rekao, taj bi se naljutio", rekao je pevač.

PROČITAJTE JOŠ

Pevač i rođeni brat legende narodne muzike Tome Zdravkovića, Novica Zdravković, tvrdi da se mnoge njegove kolege pretvaraju i glume nešto što nisu. Kao neko ko je je u životu prošao sito i rešeto za sebe smatra da je lukav i namazan jer danas ne bi bio to što zapravo jeste. Upravo zbog toga za neke kolege, koje su prošle sličan put kao on da bi izgradili ime u muzici, tvrdi da se u javnosti predstavljaju drugačije nego što su u privatnom životu.

“Ne postoji osoba na estradi s kojom sam u svađi. Postoje ljudi koji su mi simpatični ili manje simpatični, ali nikada nisam ulazio u neke rasprave. Više sam posmatrao sa strane. Ne volim da čitam o kolegama. Svi bi oni voleli da su neki sveci, ali svi mi takođe imamo mnogo putera na glavi jer smo morali da prođemo takav život. Svi smo, pomalo, lukavi. A kad bi nekome nešto rekao, taj bi se naljutio. Prošlost se ne može izbrisati”, rekao je pevač za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar