Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

"Sigurna sam da će ova sezona biti još bolja od prethodne. Uvek sam za to da svaki put može bolje, koliko god da je nešto dobro što radite. Nedostajala su mi snimanja, studio, zaposleni, gosti... Volim i živim svoj posao, pa mi uvek prija kada dođem u studio i zauzmem svoju poziciju", rekla je voditeljka.

Lea Kiš danas je startovala sa emisijama u novoj sezoni na Televiziji „Grand“, uz sve mere predostrožnosti. Naime, voditeljka je posle pauze imala prvo snimanje svog projekta „Nedeljno popodne sa Leom Kiš“, pa je u velikom studiju na Košutnjaku ugostila Ivana Ivanovića Đusa, Vanju Mijatović, Tamaru Dragić, Ljubu Perućicu, Milana Mitrovića, Milicu Dabović, Jelenu Gerbec i druge poznate ličnosti.

Da joj je odmor i te kako prijao primetilo se po Leinom raspoloženju i pozitivnoj energiji. Čim je kročila u šminkernicu sa svima se pozdravila, ali ovog puta bez bliskog kontakta zbog pandemije koja i dalje vlada.

„Sigurna sam da će ova sezona biti još bolja od prethodne. Uvek sam za to da svaki put može bolje, koliko god da je nešto dobro što radite. Nedostajala su mi snimanja, studio, zaposleni, gosti… Volim i živim svoj posao, pa mi uvek prija kada dođem u studio i zauzmem svoju poziciju“, prokomentarisala je voditeljka pred snimanje emisije.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)