Nova serija koju ovog vikenda možete pogledati u jednom dahu

Film 26. dec. 202009:49
Podeli:
Foto:Screenshot/Youtube/Netflix

Ako ste fan radova Šonde Rajms, iz čijeg su uma nastale serije Uvod u anatomiju, Skandal i Kako se izvući sa ubistvom, možda imamo novu vikend bindž seriju za vas.

PROČITAJTE JOŠ

Na Netfliksu je upravo stigla drama pod nazivom Bridgerton, čija je radnja smeštena u London 19. veka. Pored sjajne glumačke postavke (Džuli Endruz igra lady Whistledown), sigurni smo da će vas oduševiti i kostimi specifični za ovo vremensko razdoblje.

O čemu se radi u seriji Bridgerton?

I ova serija zasnovana je na knjizi, koju je napisala Džulija Kvin: knjiga ima 9 delova, od kojih je prvi, The Duke and I, objavljen. 2000. godine. Serija prati londonsko društvo potreseno anonimnom kolumnom koju je napisala dobro informisana Lady Whistledown.

Pored toga, pratimo Dafni Bridgerton, koja pokušava da nađe prosca. Sreće Sajmona Baseta i njih dvoje prave pakleni plan. Sočni skandali i ljubavne zavrzlame: kao kada bi serija Gossip Girl bila smeštena u 19. veku.

Ko glumi u seriji Bridgerton?

Pored Džuli Endruz, koja je i narator serije (baš kao Tračara u „Tračari“) igraju Fibi Dejnevor i Rege-Džon Pejdž.

Koliko epizoda ima serija Bridgerton?

Serija ima 8 epizoda, od kojih svaka traje između 57 i 72 minuta i sve epizode već su dostupne za strimovanje na Netfliksu.

Pogledajte trejler.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar