NOVA S druga najgledanija televizija tokom novogodišnje noći

Podeli:
Foto:Nova S

Televizija NOVA S je, tokom novogodišnje večeri, bila druga po gledanosti među korisnicima SBB mreže, odmah iza nacionalnog javnog servisa, pokazuju merenja TV Beata.

PROČITAJTE JOŠ

Sinoć je, u terminu od 21h do ponoći, NOVA S ostvarila share od 14,45%, gledaniji je bio jedino RTS sa shareom 24,07% a sve televizije sa nacionalnom frekvencijom imale su manju gledanost.

Foto:Nova S

Gledaoci su imali priliku da na televiziji NOVA od 21h čas prate specijalno, novogodišnje izdanje emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” – Zlatna šolja u kojoj je, na njima svojstven način sumirana godina za nama.

Foto:Nova S

Gosti su bili glumci Branka Katić, Dragan Bjelogrlić i Svetlana Ceca Bojković. Svirao je “Električni orgazam”.

Foto:Nova S

Odmah nakon ovog specijala emitovan je novogodišnji TV Show “Nova godina sa Đurom”, u kojem se Branko Đurić Đuro prvi put pojavio u ulozi voditelja i ugostio neke od najvećih regionalnih muzičkih zvezda – Ninu Badrić, Ramba Amadeusa, Massima Savića, Bombaj štampu i Hari Mata Harija, Za one koji su propustili ovu emisiju u kojoj je bilo puno zabave, smeha i dobre muzike, repriza je večeras u 22h.

Foto:Nova S

“Trudili smo se da gledaocima ponudimo kvalitetan program u novogodišnjoj večeri koju smo, zbog pandemije, proveli u svojim domovima i pokazalo se da smo napravili pravi izbor. Svim gledaocima se zahvaljujemo na poverenju koje su nam ukazali i Novu godinu dočekali uz naš program”, poručili su sa televizije NOVA S.

NOVA S može se pratiti u Srbiji preko SBB-a, D3, Total TV-a i EON platforme.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar