Nova devojka Bred Pita skače po živcima Anđeline Džoli

Showbiz 20. sep. 202012:28
Podeli:
Nikol Poturalski Foto: Anita Bugge/Geisler-Fotopress / AFP / Profimedia

Četvorogodišnja telenovela, zvana Anđelina Džoli i Bred Pit, nedavno je dobila epilog u vidu Bredove nove devojke, Nikol Poturalski, koja je u svega nekoliko dana postala glavna tema svetskih medija.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon govorkanja da Pit planira da se pomiri sa bivšom ženom, Dženifer Aniston, sada je izvesno da je njegova izabranica ipak lepa Nemica koja prilično podseća na mlađu verziju Anđeline. Podosta mlađu, navodi „Noizz„.

Već neko vreme priča se da je Anđelina besna zbog njihove romanse, a Nikol je odlučila da joj priušti i stvarni razlog za bes. Iz njene poslednje objave na Instagramu, navodi pomenuti medij, svima nam je jasna poruka upućena njegovoj bivšoj supruzi koja stoji između redova: „Srećni ljudi ne mrze“.

Anđelina je, sa druge strane, pronašla prilično dobar način osvete. Naime, ona je iz inata odlučila da uzme veći deo imovine. Ono u čemu je zaista odlučna je namera da francuski dvorac Miraval, u kojem su se venčali, stavi pod svoje privatno vlasništvo. Do pre svega nekoliko sedmica o podeli nije bilo ni reči, ali revoltirana razmenjivanjem nežnosti bivšeg supruga i 27-godišnje manekenke, odlučila je da pomuti vodu.

Za sada je presek stanja sledeći: Anđelina je baš besna, a Nikol uživa u medijskoj pažnji i prilično se zabavlja.

View this post on Instagram

Happy people dont hate ???

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar