Foto: Goran Srdanov/Nova.rs, budihuman.rs

"Krećemo sa licitacijom, Evo dajem 2000 evra za jaknu. Bolje mi stoji nego Milošu", napisao je Novak Đoković na svom Insta storiju i tako se pridružio humanitarnoj akciji za pomoć maloj Anđeli Dimitrijević.

PROČITAJTE JOŠ

Teniser Novak Đoković podržao je humanitarnu akciju koju je pokrenuo reditelj Miloš Avramović pod sloganom „Skini Marašu jaknu, licitiraj da Anđela ponovo prohoda“. Novak je za jaknu koju u filmu „Južni vetar-Ubrzanje“ nosi glavni glumac Miloš Biković ponudio 2000 evra. A pare od prodaje jakne biće prosleđene za lečenje male Anđele Dimitrijević.

Naime, Miloš Avramović organizovao je na zvaničnom Instagram profilu “Južnog vetra”-južnivetarfilm, licitaciju za jaknu popularnog Maraša iz filma. Početna cena je 300 evra, a kupac koji ponudi više dobiće jaknu, dok će njegove pare otići za pomoć maloj Anđeli Dimitrijević.

Teniser Novak Đoković dao je svoju ponudu uz sledeće reči.

Foto: Instagram/djokernole

„Krećemo sa licitacijom, Evo dajem 2000 evra za jaknu. Bolje mi stoji nego Milošu“, napisao je on na svom Insta storiju.

Ovim povodom oglasila se i manekenka Sofija Milošević koja je za janku ponudila takođe 2000 evra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Južni Vetar (@juznivetarfilm)

Da podsetimo, akcija za pomoć maloj Anđeli Dimitrijević pod nazivom “Skini Marašu jaknu, licitiraj da Anđela ponovo prohoda”, je organizovana na “južnivetarfilm” Instagram profilu, a pravila za licitaciju su sledeće:

1. U komentarima napiši svoju ponudu
2. Pošalji u DM skrinšot poruke koju si poslao za Anđelu Dimitrijević 347 na 3030, kao i svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona).
VAŽNA NAPOMENA: Lični podaci će se koristiti isključivo u svrhu kontaktiranja pobednika i neće biti korišćene u druge svrhe!
3. Licitacija traje do srede 13.1. do 20h
4. Početna cena je 300 evra.

Ako niste u mogućnosti da učestvujete u licitaciji svakako možete pomoći Anđeli Dimitrijević da prohoda i to ako pošaljete 347 na 3030.

Komentari

Svi komentari (0)