Foto:Screenshot/Instagram/nina__moric

Suživot s Ninom Morić pod istim krovom u četiri zida je dosadan. Zaključila je to proslavljena hrvatska manekenka koja živi u Italiji nakon što se njen 18-godišnji sin Karlos Marija Korona, s prvim danima punoletstva, prošlog meseca odlučio da se preseli kod oca Fabricija.

PROČITAJTE JOŠ

Da joj je to teško palo, kao i činjenica da joj sin nedostaje jer ga, sudeći prema objavama na društvenim mrežama, duži vremenski period nije videla, manekenka je objavila poduži status koji su preneli svi italijanski mediji.

„Sine moj, koliko bih htela da budem u tvom zagrljaju. Samo da te vidim na pet minuta kako bih se izgubila u tvom osmehu, u tvojim očima punim sjaja i u čistoći duše. Tad je moje srce prepuno otkucaja, a oči pune tebe. Tvoja odsutnost me izjeda, pa sam odlučila da se sažalim sama nad sobom. Znaš da kad dvoje pripadaju, pronađu se i kada su potpuno izgubljeni. Probaj da shvatiš da nisi ti taj koji treba da bude otac, nego sin. Biti sjedinjen s ocem je prekrasno, ali taj odnos mora biti bezuslovan, ali znam sigurno da te prevoli. Zahvaljujem ti se, sine moj, što si me učinio ponosnom majkom. Tako mi nedostaješ… Sve dok se ponovo ne sretnemo u večnosti“, napisala je Nina Morić sinu u virtualnom svetu i potom mu, u jednom od idućih objava, dala do znanja i da ga je „zamenila“ s mačkom koga je nazvala Mesec.

„Konačno je stigao Moon. I tako bih htela da ga konačno upoznaš. Na kraju krajeva, zajedno smo ga hteli. I on je magičan, pričala sam mu o tebi… i nekako mislim da te on već poznaje“, napisala je manekenka.

Na upite pratilaca koji su komentarisali vapaje za sinom, zašto je sin otišao da živi kod tate, Morić je bila jasna:

„Zato što ima 18 godina i stoga on odlučuje gde će živeti. Verovatno se s tatom bolje zabavlja. Kako se čini, ja sam previše dosadna“.

Inače, 18-godišnji mladić na pragu punoletstva počeo je da radi kao model za modni brend koji je kreirao njegov otac, pa je možda i to jedan od razloga zašto je majčin milanski dom zamenio očevim u istoj prestolnici mode.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)