Foto:Zoran Lončarević

Voditeljka Nikola Pišek, mesec dana nakon što je doživela nezgodu u stanu u Zagrebu , kaže da ne planira da se u isti vraća da živi sa svojom porodicom. Naime, zbog curenja gasa, Nikolina i njena ćerka Una su doživele trovanje i tog dana umalo izgubile svoje živote.

Pročitajte još:

„Izašli smo iz tog stana. Nisam ništa preduzela u vezi sa saniranjem, jer ne nameravam tamo da se vraćam. Taj stan je bez grejanja i tople vode i tamo je nemoguće živeti. U svakom slučaju, tamo se više ne vraćam. Mi upravo menjamo adresu, u procesu smo kupovine kuće u Zagrebu“, rekla je voditeljka za „Jutarnji.hr“.

Posledice trovanja imaju i danas, zbog kojih će obe morati da nastave lečenje, otkrila je Nikolina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)


„I ona i ja imamo posljedice. Ja, doduše, imam više smetnji od nje, bar se nadam. Morat ću ići na liječenje, na terapije u hiperbaričnu komoru, a prije nekoliko sam dana završila na Hitnoj zbog nekih simptoma koji su posljedica trovanja. Una, pak, ima promjene na EEG-u, u moždanoj aktivnosti. Ono što su mi rekli jeste da svi koji su bili izloženi trovanju ugljen-monoksidom imaju povećani rizik od plućne embolije narednih 90 dana i na to moram posebno paziti još neko vrijeme. Ne znam hoćemo li se ikad potpuno izliječiti, mogu samo prenijeti šta su mi zasad rekli ljekari. I ja i Una moramo ići na kontrole i biti permanentno pod nadzorom, i to je zasad to“, objasnila je voditeljka.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)