Podeli
Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN MONTERROSA

Nikol Kidman smo nedavno gledali u hvaljenoj seriji "Slom", koja je, tvrdi ova glumica, na nju ostavila velike posledice sa kojima još uvek nije izašla na kraj, a sada je gostujući u jednom podkastu i otkrila sa čime se bori.

PROČITAJTE JOŠ

“Nakon snimanja serije pobegla sam iz grada na dve nedelje jer nisam mogla. Moj imunološki sastav više nije znao razliku između glume i istine. Ta uloga je na mene ostavila toliko psihičkih i fizičkih posledica da danas mogu da tvrdim da sam psihički bolesna. Imam veliki problem s kojim se još uvek borim”, izjavila je glumica.

U seriji glumi suprugu Hju Granta, koji je optužen za ubistvo žene sa kojom je imao romansu i sa kojom je dobio i dete. Pripreme za ovu ulogu i samo snimanje jako su psihički izmorili glumicu i ovaj lik nije bio nimalo jednostavan.

Nikol kaže kako ona nije jedina glumica koja se nalazi u ovakvoj situaciji i da većina glumaca nakon snimanja serije ili filma su psihički iscrpljeni jer toliko uđu u lik koji glume da im je teško da napuste to stanje duha samo odjednom.

“Imam sposobnost da vrlo lako mogu da uđem u lik, ali nažalost iz njega ne mogu tako lako izaći. Ponekad ne mogu da spavam ili ako nekim čudom uspem da se uspavam, budim se nekoliko puta tokom noći. Srećom, moj suprug to sve razume i on mi je velika podrška u takvim situacijama”, rekla je Kidman.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar