Nežnija strana Holivuda: Oni su usvojili decu

Showbiz 05. sep. 202008:57
Podeli:
Foto:EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Mnoge zvezde koriste svoje bogatstvo kako bi pomogli drugim ljudima u nevolji. Oni doniraju svoj novac humanitarnim organizacijama, promovišu ideje za koje misle da će poboljšati svet, a mnogi od njih i usvajaju nezbrinutu decu. Saznajte u narednim redovima koje su sve poznate ličnosti podelile svoj dom sa napuštenom decom i učinili ih delom svoje porodice.

PROČITAJTE JOŠ

Kejt Blančet

Kejt Blanšet i njen muž Endru Apton su 2015. usvojili svoju ćerku Idit. Oni su inače u tom trenutku već imali troje biološke dece. Poznata glumica je izjavila da su ona i njen muž želeli da usvoje dete još od rođenja njihovog prvog sina.

Kejt Blančet na Mostri, Foto: EPA-EFE/CLAUDIO ONORATI

Tom Kruz

Tom Kruz i njegova bivša žena Nikol Kidman su usvojili devojčicu Izabelu Džejn 1992. i dečaka Konora Entonija 1995. Nažalost, ova porodica nije dugo trajala, budući da su se Kruz i Kidman razveli 2001.

Foto:EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Mišel Fajfer

Poznata glumica je odlučila je da usvoji devojčicu Klaudiju Rouz kada je bila singl. Proces usvajanja je zaključen 1993. U istoj godini, Mišel se udala za svog sadašnjeg muža Dejvida I. Kelija. Ovaj bračni par je već sledeće godine dobio sina.

Mišel Fajfer Foto:EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Frensis Mekdormand

Oskarovka Frensis Mekdormand ima jedno dete sa svojim mužem, poznatim režiserom Džoelom Koenom. Oni su 1995. usvojili dečka Pedra iz Paragvaja. Zanimljivo je da je i sama Frensis bila usvojena.

Meg Rajan

Popularna glumica je bila singl kada je usvojila 14-mesečnu devojčicu iz Kine 2006. godine. Ona se sama starala o maloj Dejzi naredne četiri godine, a od 2010. u pomoć joj je priskočio njen novi dečko, pevač Džon Melenkemp.

Meg Ryan
Meg Rajan Foto:EPA-EFE/NINA PROMMER

PROČITAJTE JOŠ

Par se, nažalost, rastavio 2019, pa je Meg ponovo postala samohrana majka.

Kristin Dejvis

Zvezda serije Seks i grad je usvojila dvoje dece: ćerku Džemu 2011. i sina Vilsona 2018. Za Kristin Dejvis je glavni prioritet da njena deca, koji su Afroamerikanci, budu upoznata sa kulturom svojih predaka i sunarodnika iste rase.

Andželina Džoli

Andželina Džoli je poznata po svom humanitarnom radu. Ona je inače usvojila čak troje dece: Medoksa iz Kambodže, Zaharu iz Etiopije i Peksa iz Vijetnama.

Foto:EPA-EFE/NEIL HALL

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar