Netflix objavio: „Bridgerton“ je najuspešnija serija

Film 28. jan. 202109:39
Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/Netflix

"Bridgerton" je najuspešnija Netfliksova serija svih vremena. Neverovatnih 82 miliona domaćinstava pratilo je istorijsku ljubavnu romansu koju predvode glumci Fibi Dajnevor, Nikola Koflan i Rege-Džen Pejdž.

PROČITAJTE JOŠ

Serija koja prati londonsku elitu 19. veka osvojila je gledaoce širom sveta, a poređenja radi, 82 miliona domaćinstava je otprilike stanovništvo Nemačke.

Govoreći o neverovatnom uspehu, Džini Haui, potpredsednica Netfliksovog odeljenja za serije je istakla kako je oduvek volela istorijske romanse.

„Tokom mojih intervjua u vezi s Netfliksom sećam se da su me pitali: ‘Da možete da napravite bilo koju seriju, kakva bi to bila i zašto?’, i tad sam rekla istinu. U svetu pop kulture u kojem dominiraju naučna fantastika i fantazija, uvek sam volela lepe, romantične priče. A to što mogu da objavim da je ‘Bridgerton’ sada najveća serija ikada na Netfliksu je ostvarenje sna“, istakla je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

„‘Bridgerton’ je kraljicu Šarlot prikazao kao crnkinju koja koristi svoju moć kako bi uticala na šire promene u britanskom društvu“, dodala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

„Uključivanje svih rasa u seriju napravilo je da je ‘Bridgerton’ svima pristupačan i savremen, rezonirajući s publikom širom sveta“, zaključila je Džini.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar