Kraj odmora: Varljivo leto Dragane Mirković u Monte Karlu

Showbiz 23. avg. 202014:37 > 22:19
Podeli:
Foto: Instagram/ dragana_mirkovic

Pevačica Dragana Mirković dva meseca je letovala sa suprugom Tonijem Bijelićem, ali se juče vratila u Beč, iako nije imala nameru da se vraća do polovine septembra.

PROČITAJTE JOŠ

Dragani Mirsković osladio se odmor u Monte Karlu. Svesna svetske vanredne situacije zbog koronavirusa, pevačica pokušava da što manje razmišlja o tome i misli preusmeri na druge i lepše stvari. Zbog otkazanih koncerata, ona koristi pauzu da se odmori sa suprugom Tonijem Bijelićem i posveti se prijateljima sa kojima se ne viđa često zbog brojnih obaveza koje je imala pre Covida 19.

View this post on Instagram

??????????

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

S druge strane, ona ne želi ni da bode oči narodu dajući mu sav luksuz na tacni, a fotografije koje povremeno objavljuje na Instagramu je na nagovor fanova. Naime, pevačici svakodnevno pišu verni obožavaoci njenog rada i dela, i traže joj slike i snimke. Iako ona nije za to, nikada ih nije odbila, niti izneverila.

Na poslednjim fotografijama koje je objavila može se zaključiti da folkerka ne misli ni o čemu osim o odmaranju, a o povratku ne želi ni da razmišlja.

„Varljivo leto 2020 drugi dro, jer ste vi to tražili“, napisala je Dragana na društvenoj mreži.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar