Podeli
Foto: N1/Arhiva

Nebojša Krstić, marketinški stručnjak čiji su stavovi bliski vlastima, srpski lekar, član Upravnog odbora Radio-televizije Srbije i nekadašnji muzičar popularne rok grupe VIS Idoli, pun je razumevanja za skandalozno vređanje novinarke Žakline Tatalović od strane folk pevača Ace Lukasa u emisiji koja se emituje na televziji sa nacionalnom frekvencijom.

PROČITAJTE JOŠ

U seriji Tvitova koje je objavio od sinoć, Krstić je pokušao da opravda Lukasove ispade, navodeći da joj je “odgovorio na prozivke sa Tvitera”, te da je on zapravo “žrtva linča gomile”.

“Čitam tvitove onih koji tvrde da su dva druga gosta u @hit_tvit ispali pi*ke što nisu branili Žaklinu Tatalović od Ace Lukasa. Pa ispali su. Isto kao i svi autori tih tvitova koji su ostali nemi na vređanje Lljie Smajlović zbog onog što je rekla u @UtisakNedelje”, napisao je on u jednom Tvitu.

“Ako neko nekog vređa, pa mu taj neko uzvrati…to je problem između to dvoje ljudi i on me se uopšte ne tiče. Ako neko iznese politički stav i zbog njega postane žrtva verbalnog linča razularene gomile, e to je nešto što me se tiče. I to bi trebalo da se tiče svih nas”, dodao je.

PROČITAJTE JOŠ

Dodao je još i da, kako kaže, za razliku od novinarke N1, Liljana Smajlović nikoga nije vređala.

“Mada, paralela Tatalović – Smajlović nije dobra. Žaklina je ponižavala Lukasa na Tw. Ovaj joj je odgovorio. Grubo i seksistički. Smajlović nije nikog vređala niti ponižavala. iznela je mišljenje o pojavama. I zbog svog mišljenja, Ljilja je dobila najodvratnije uvrede.”

Podsetimo, folk pevač Aca Lukas, bio je gost emisije Hit Tvit u kojoj je sramotno vređao novinarku N1, Žaklinu Tatalović, i to na račun fizičkog izgleda. Ostali gosti u studiju, Aleksandar Šapić i Zoran Ćirjaković, samo su ćutali.

Jedan deo javnosti osudio je njegovo ponašanje na društvenim mrežama, o čemu možete pročitati OVDE.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar