Gde ide ovaj svet: Natašu kritikovali zbog prirodnog izgleda

Showbiz 26. feb. 202119:35 > 20:00
Podeli:
Nataša Ninković Foto:Ivan Dinić/Nova S

Iako Nataša Ninković važi za jednu od najlepših glumica na našim prostorima, našla se na meti kritika jedne žene zbog toga što se ne ulepšava pomoću estetske hirurgije, čije inače veliki protivnik.

Pročitajte još:

Naime, jedna žena je na društvenim mrežama iznela svoj stav i razočarenje nakon odgledanog filma „Dara iz Jasenovca“, gde Nataša tumači jednu od uloga. Upravo po njenom komentaru jasno je da je narcizam i težnja za perfektnim izgledom po nekom šablonu postala ozbiljna zavisnost našeg društva.

„Žene, ajmo o ovome jer je meni to jako čudno: Zašto se Nataša Ninković malo ne zategne? Je*ote, kad sam ja kao sekretarica u krš firmi uspela da skupim za botoks i hijaluron, može i Nataša Faking Ninković! Brate, gledam ovu Daru iz Jasenovca i ne mogu da verujem da Nataša izgleda kao moja baba! Žena je moje godište, alo, jel vi kapirate! Pa idi u pm, zategni se, glupačo!“, napisala jedna korisnica Tvitera.

Njena objava je vrlo brzo postala viralna i dočekana je na nož, a jedna korisnik iste društvene mreže je gospođi kroz tri stavke objasnio zašto Nataša ne „pegla“ svoje bore.

– Biraj:  „Žene Jasenovca 40-tih godina prošlog veka nisu bile botoksirane“, „Nataši je to lice sredstvo za rad, zašto bi ga umrtvljivala botoksom? Kako će preneti emociju ako pola lica ne može da pomera?“, „Ko će je birati za ulogu prikladnu njenim godinama, ako je botoksirana?“.

Inače, sama Nataša je nekoliko puta javno govorila i objasnila zbog čega nije pristalica estetske hirurgije, ali naglasila da protiv iste nema ništa protiv iste.

„Nisam ja protiv plastičnih operacija. Hiljadu puta sam razmišljala da operišem svoje podočnjake. Hoću-neću, ali nisam. Pohvalila bih doktora da sam to uradila. Još uvek mi ne smeta u toj meri, osim u jutarnjim satima. Ako mi zaista bude smetalo, da to utiče na moje samopouzdanje, ja ću to da uradim. Ali niko ne može da mi kaže da pumpanje gornje usne utiče na bilo šta, sem da izgledaju veštački, preterano“, izjavila je Nataša jednom prilikom.

Foto: Instagram/natasaninkovic

 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

Komentari

Vaš komentar