Podeli
Foto: SHOWTIME - Album / Album / Profimedia

Tokom osam sezona serijski ubica i policijski forenzičar Dekster osvojio je srca miliona fanova, a dobra vest za njih je da se Dekster vraća na male ekrane, bar nakratko. Naime, televizijski kanal "Showtime" potvrdio je da su naručili 10 novih epizoda serije "Dexter", a glavnu ulogu će i dalje tumačiti glumac Majkl Si Hol.

PROČITAJTE JOŠ

Snimanje počinje iduće godine, a prve epizode mogle bi se emitovati već u jesen 2021, a zasad nije otkriveno šta će se događati u novim epizodama.

“‘Dexter’ je tako posebna serija, kako za milione njegovih fanova tako i za ‘Showtime’. Dogovorili smo se da ćemo nove nastavke uzeti u obzir ako smislimo dovoljno kreativan nastavak ove briljantne i originalne serije. Srećan sam što mogu da vam otkrijem da su Klajd Flips i Majkl Si Hol pronašli način i sad jedva čekamo da je snimimo i objavimo”, rekao je Geri Levin iz ‘Showtime-a’.

Vest je objavljena i na Instagram profilu.

Fanovi su ostavili gomilu oduševljenih komentara, pišući kako jedva čekaju nove nastavke.

“Napokon”, “Dexter spasava 2020.”, “Ne mogu da dočekam, taman sam ponovo pogledala sve prethodne epizode i sad se vraća”, “Je li ovo stvarno?”, “Najsrećnija sam na svetu, tako mi je nedostajao”, neki su od komentara.

Foto: SHOWTIME – Album / Album / Profimedia

Serija se prikazivala od 2006. do 2013. godine, a kraj serije je razočarao brojne fanove, no sudeći po komentarima, izgleda da su im ipak oprostili, te da jedva čekaju da je gledaju.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar