Nada Topčagić: Ibri bih spustila slušalicu kad bi me pozvao

Podeli:
Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Čuveni hit "Jutro je" vratio se na velika vrata kada se Zlatan Ibrahimović pojavio na prestižnoj italijanskoj muzičkoj manifestaciji Sanremo uz melodiju pomenute pesme.

PROČITAJTE JOŠ

Malo je reći da je Nada Topčagić oduševljena, a ovih dana pokrenule su se i priče da je fudbaler pozvao da dođe u goste kod njega.

Upitali smo pevačicu da li je to istina, a ona je za „Grand.Online“ portal odgovorila sledeće:

– To pišu mediji. Koliko je verovati medijima. Ovog puta se ne bih oglašavala i ne verujem da je to stvarno. Ja i da se sretnem sad sa Ibrahimovićem, ne znam kako bih se ponašala. To bi mi bilo strašno.

Nada Topčagić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pesma je nastala pre više od trideset godina, i uprkos tome što se i dalje sluša, Nada smatra da je gest proslavljenog fudbalera, najveća nagrada u njenoj karijeri.

– Ja sam vlasnica ovog čuvenog hita, ali on je ujedinio celu Jugoslaviju. To što je on uradio, to niko nije uradio – rekla je ona i dodala  da ne zna kako bi reagovala kada bi je Zlatan zaista pozvao.

– Ja bih se odazvala. Ne znam, samo kada bi rekao: „Nado, ovde Zlatan Ibrahimović“, zanemela bih, možda bih spustila slušalicu. Ne znam kako bih se snašla. Ozbiljno vam kažem. Znate li vi ko je Zlatan Ibrahimović? Da je to Mesi, da je Ronaldo, ne bi to imalo nekog odjeka. Ali ovo je on, toliko je omiljen, toliko ga svi vole da to nije normalno. Za mene je on najbolji fudbaler – istakla je ona za „Grand.Online“ portal.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar