Na Karleušu potezali pištolj, Maji napadači izrešetali kombi

Showbiz 18. feb. 202109:09
Podeli:

Sprega koja čvrsto povezuje estradu i podzemlje vuče konce još iz devedesetih godina. No, tvrdnje mnogih pevača da nikada nisu doživeli neprijatnost od strane "opasnih momaka", te da su uvek bili poštovani, poslednjih godina su se i te kako promenile, jer su mnoge njihove kolege baš na svojoj koži osetile gnev ljudi koji su "sa druge strane zakona".

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Jelena Karleuša napadnuta je pištoljem na nastupu u Crnoj Gori.

Naime, Karleušu je vatrenim oružjem napao suvlasnik diskoteke „Trokadero“ u Budvi. Pop diva je na bini izvodila svoje najveće hitove kada joj je traženo da sa iste siđe, a nakon što je odbila, suvlasnik diskoteke je ustao i krenuo oružjem na nju, ali je sukob izbegnut brzom intervencijom Jeleninog obezbeđenja, pisali su tada mediji.

Gavrilo Leković zvani Leko, ime je čoveka koji je tada navodno pištoljem nasrnuo na Jelenu. Kako su mnogi preneli, Leko je ime koje je u tom trenutku bilo dobro poznato crnogorskoj policiji, jer je bio visokopozicionirani predstavnik podzemlja.

Jelena Karleuša
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Aco Pejović zamalo je pretučen u jednom budvanskom restoranu!

Pejović  je neprijatnost doživeo pre četri godine, kada je nakon jednog od nastupa koji je održao na crnogorskom primorju sa društvom posetio restoran. Naime, u istom restoranu jedan od gostiju nakon kraće rasprave nasrnuo je na Pejovića, a incident većih razmera sprečio je vlasnik restorana koji je razdvojio.

„Društvo za stolom jedva je uspelo da obuzda razjarenog Bulatovića, koji se zaletao i na Pejovićevog prijatelja i na još jednog muškarca“, rekao je tada sagovornik za medije.

Naime, Bjelopoljac Ljubo Bulatović, koji je navodno napao Pejovića, od ranije je poznat Budvanskoj policiji.

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Pevačica Maja Berović takođe je doživela ozbiljan napad od strane „opasnih momaka“!

Naime, u avgustu 2018. godine, na kombi u kom su se nalazili muzičari koji nastupaju sa pevačicom, ispaljen je rafal od 20 metaka iz vatrenog oružja. Sve ovo dogodilo se u ranim jutarnjim časovima, kada se ekipa vraćala sa jednog nastupa u Mostaru.

Kako su tada preneli mediji, Majin bend krenuo je u hotel, a tokom vožnje nepoznate osobe na dva motocikla, maskirane fantomkama, ispalili su više hitaca iz vatrenog oružja sa prigušivačem u točkove vozila i probušili sve četire gume. Kako se nagađalo, sve to, bilo je samo upozorenje upućeno pevačici od strane „estradne mafije“.

PROČITAJTE JOŠ

No, samo mesec dana pre nemilog događaja, u dvorište Majine kuće u beogradskom naselju Lisičiji potok, bačena je eksplozivna naprava, koja je napravila manju materijalnu štetu.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Bosansko- hercegovački reper Buba Koreli povređen je na jednom nastupu u Doboju!

Tri muškarca izazvala su incident u noćnom klubu „Stefan Braun“ u Doboju, 2016. godine. Jedan od trojice muškaraca je staklenom flašom udario Amara Hodžića, poznatijeg kao Buba Koreli, u potiljak i naneo mu povrede glave.

Kako su pisali bosanski mediji napadač je od ranije poznat policiji po krivičnim delima sa elementima nasilničkog ponašanja. Reper je poslednjih dana ponovo aktuelan zbog pucnjave koja se dogodila u Sarajevu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar