Momčilo Otašević: Teško mi pada odvojenost od porodice

Showbiz 06. okt. 202016:53 > 19:59
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

Glumac Momčilo Otašević biće sutrašnji gost emisije "Nova priča", uživo na Fejsbuk stranici portala Nova.rs, a tim je povodom je za naš portal govorio i o aktuelnim stvarima u svom životu i karijeri, navodeći da ga snimanje nove serije čini ispunjenim i srećnim.

AUTORKA: Milena Gajić 

Naime, glumac Momčilo Otašević već duže vreme u Beogradu snima novu seriju “Beležnica profesora Miškovića”, u režiji Miroslava Lekića. Za naš portal je ispričao kako se snašao u glavnoj ulozi novinara Boška, u nadrealnoj seriji zasnovanoj na istoimenom romanu Ratka Dmitrovića.

„Trenutno ne umem da odgovorim na to kako sam se snašao, moraću da pogledam seriju da bih to mogao proceniti, ali dok snimam osećam se jako ispunjeno i mislim da će ovaj projekat biti dobar“ , rekao je Momčilo.

Pored Otaševića, glavne uloge tumače Anica Dobra i Svetozar Cvetković , a na pitanje kakvo je bilo iskustvo raditi sa njima rekao je da mu je bilo fenomenalno i da drugačije nije ni moglo biti sa, kako navodi, takva dva profesionalca.

„Jedino mi teško pada odvojenost od porodice.  Mislim da je svakome jako teško kada je odvojen od svoje porodice. Situacija je takva da mi je žena trenutno u Zagrebu, ćerka na Cetinju, a ja u Beogradu, ali će se sve to vratiti brzo na svoje mesto“, objasnio je Otašević.

Više o njegovoj karijeri i životu moći ćete da pogledate sutra od 19 časova, na Fejsbuku lajvu portala Nova.rs. 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.