Matić rasprodao sve apartmane na Tari, gradi novi objekat

Showbiz 26. Feb. 202115:39
Share:
Foto: Privatna arhiva, Vesna Lalić/Nova.rs

Pevač Saša Matić, koji je prošle godine sa dva poslovna partnera započeo gradnju objekta na Tari, rasprodao je svih 30 apartmana, zbog čega se odlučio da sagradi još veći kompleks u srcu planine i razvije turizam.

Foto: Privatna arhiva

Pevač Saša Matić početkom prošle godine postao je investitor, kada je započeo gradnju apartmana na Tari sa svojim menadžerom Markom Maksimovićem i još jednim partnerom.

Folker je prodao svih 30 apartmana koji će biti završeni na proleće, a Nova.rs vam donosi maketu ovog kompleksnog projekta.

Prema našim saznanjima, po završetku ovog objekta,

Matić planira da u maju započne gradnju još većeg objekta na Tari koji će biti mnogo skuplji i luksuzniji.

Foto: Privatna arhiva

“Brojne arhitekte zadužene su za ovaj projekat, a svaki apartman opemljen je sa najmodernijim elementima. Matić se u početku dvoumio da li da ih prodaje ili izdaje, ali u dogovru sa poslovnim partnerima odlučio je da je najbolje da sve stavi na prodaju. Dok je zgrada bila u izgradnji, odjednom je prodato 20 apartmana, a nakon dva meseca rezervisano je preostalih 10. Saša nije verovao da je odjednom sve tako planulo pogotovo u vreme koronavirusa kada je ceo svet stao. Nedavno je kupljen veliki plac gde je planirana gradnja još većeg objekta, a u međuvremenu će odlučiti da li će tu biti hotel ili apartmani za izdavanje”, otkriva naš izvor.

Saša Matić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

Matić je nedavno u intervjuu za Nova.rs ispričao kako je došao na ideju za novi biznis i da li sve teče po planu.

“Na nagovor mog prijatelja i menadžera Marka Maksimovića i još nekih prijatelja pristao sam da uđem u novi posao. Ja sam tu čovek koji ima svoje veze i vezice pa sam zadužen u tim poslovima za komunikaciju i spajanje ljudi. Da ne bi dolazio u situaciju da kukam, odlučio sam da se pozabavim time, jer ne znam koji nam sledeći virus dolazi. Pored tog posla, pevanje mi je na prvom mestu. Ali neka se malo zanimamo, ja sam i navikao da radim, a ne da sedim i džabalebarim”, ispričao je folker.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Your comment