Da li znate da su kraljica Elizabeta i Džoni Dep u srodstvu

Podeli:
Foto: EPA-EFE/ERIC GAILLARD/WILL OLIVER

Prema arhiviranim dokumentima koji su čuvani od 1600. godine pa sve do 1948. godine, otkriveno je koje su slavne ličnosti u krvnom srodstvu. Informacije su bile dostupne i objavljene na stranici "Find My Past" i potvrđuju iznenađujuće veze između poznatih, poput Džonija Depa i kraljice Elizabete, Baraka Obame i Breda Pita, Džastina Bibera i Selin Dion.

PROČITAJTE JOŠ

Prema podacima sa stranice, utvrđeno je da su kraljica Elizabeta II i glumac Džoni Dep daleki rođaci i to po dvadesetom kolenu. S obzirom na to da jedan deo Depovih predaka potiče iz Jorkšira iz Engleske, uočena je veza između kraljice i slavnog glumca. Oboje su potomci Edvarda III, koji je preminuo još u 14. veku.

Još jedna zvezda povezana je sa kraljevskom porodicom. Naime, rođake su i pop kraljica Madona i vojvotkinja Kamila Parker, supruga princa Čarlsa. Zaključeno je da su one rođake po devetom kolenu.

Foto: EPA/MICHAEL NELSON/EPA PHOTO REUTERS POOL/STEPHEN HIRD/SH/PS/mr

Na sajtu se nalaze i podaci da je muzička diva Selin Dion u srodstvu sa pevačem Džastinom Biberom. Prema pisanju stranice, oni su rođaci po desetom kolenu, a imaju zajedničkog pradedu i prababu koji su iz Francuske došli u Kanadu u 17. veku.

Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT/PAUL BUCK

Zanimljivo je da su nekadađnji američki predsednik Barak Obama i holivudski glumac Bred Pit takođe daleki rođaci, i to po desetom kolenu. Naime, obojica imaju zajedničkog pretka iz Virdžinije koji je preminuo još u 18. veku.

Foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN/DAVID SWANSON

I glumica Anđelina Džoli ima rođake koji su dospeli do Bele kuće. Ona je u srodstvu sa bivšom prvom damom Hilari Klinton.

Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI/Thais Llorca

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar