Kako poznati od ljubimaca prave svoje male klonove

Showbiz 28. feb. 202109:04
Podeli:
Foto: Profimedia

Glavna tema svestkih medija poslednjih nekoliko dana je neprijatnost koju je doživela svetska zvezda Lejdi Gaga, kada su njena dva francuska buldoga ukradena za vreme šetnje u Holivudu. Francuske buldoge Koji i Gustava u sredu uveče otela su dvojica muškaraca, a jedan od njih je pucao u Lejdi Gaginog šetača pasa, a zatim su obojica pobegla automobilom.

Pevačica je odmah ponudila nagradu od 500.000 dolara osobi koja ih pronađe, a njena drama je završena i psi su joj vraćeni. No, ono što je mnoge zaintrigiralo u celoj drami je upravo saznanje u kakvom izobilju i luksuzu žive Gagini psi.

Međutim, Gaga nije jedina koja ugađa svojim kućnim ljubimcima i od njih pravi svoje kopije, mnoge pevačice ne žale novac kada su u pitanju njihovi psi i mačke.

Nekadašnja princeza pop muzike svojevremeno je bila i princeza pasa. Naime, Britni je godišnje trošila 26.000 evra na održavanje svojih krznenih prijatelja. Nije poznata informacija koliko je tačno platila same pse, ali  je poznata informacija da prevačica potroši 270 evra u salonu za kućne ljubimce po dolasku.

Ako iko voli svoje pse, to je onda pevačica Maraja Keri, koja svoje ljubimce šalje na godišnje odmore na luksuzna mesta i plaća im privata avionski prevoz u prvoj klasi. Njihovo letovanja su Maraju koštala i do 156.000 evra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by E! News (@enews)


Slavna naslednica velikog lanca Hilton hotela savršeno je demonstrirala da uvek može još da ulepša život svojim ljubimcima. Naime, Paris je za svoje pse napravila malu palatu na dva sprata sa dizajnerskim nameštajem, koja ju je platila 290.000 evra. Paris ima 30 pasa koje je spremna da usreći po svaku cenu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilton Pets (@hiltonpets)


Ljubimica pevačice Tejlor Svift, mačka Olivija zauzima posebno mesto njenomživotu. Bez obzira što uživa u luksuzu vlasnice, i sama mačka zarađuje kroz reklame i kampanje.

Opšte je poznato da je Opra Vinfri velikodušna prema strancima, pa je lako zamisliti koliko je tek široke ruke prema svojim ljubimcima. Njeni psi imaju svoj fond, koji trenutno iznosi 30 miliona dolara.

Foto: underCOVER **NO US rights** / Most Wanted Pictures / Profimedia

Jedna od sigurno najpoznatijih mačaka na svetu sigurno je Šupet, kućni ljubimac pokojnog dizajnera Karla Lagerfilda. Naime, Šupet je kao model zaradila milione, a imala je i poslugu, frizere i kozmetičare. Karl je od prijatelja dobio 2012. godine, pa je upravo on pretvorio u modela. Kada je Karl preminuo, mačka je nasledila veliki deo njegovog bogatstva, što je verovatno danas svrstava u jednu od najbogatijih životinja na svetu.


Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar