Koliko je Rasta profitirao od saradnje sa Veljinim ljudima

Showbiz 18. feb. 202117:59
Podeli:
Foto: Printscreen, E-Stock/Aleksandar Nalbantjan

Iako je reper Stefan Đurić Rasta dosta novca uspeo da zaradi i sam baveći se muzikom, u periodu od 2017. godine broj njegovih nekretnina ali i automobila vrtoglavo raste. Zanimljivo je da je baš tada Đurić otpustio svoje prethodno obezbeđenje i za isti posao angažovao ljude iz kriminalne grupe uhapšenog Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja. Od 2017. pa do sada, Đurić je postao vlasnik luksuznog dupleksa na Vračaru, nekoliko besnih automobila, kupio je plac od 10 ari nadomak Beograda gde je u toku izgradnja vile s bazenom, ali je uspeo da završi i opremanje svog muzičkog studija sa najsavremenijom i najskupljom opremom.

PROČITAJTE JOŠ

Reper Stefan Đurić Rasta je 2009. godine objavio debi album „Sensemilia Mixtape“, a sedam godina kasnije stekao je veliku popularnost hitom „Kavali“. Već tada je počeo dobro da zarađuje, ali ne dovoljno za toliko lagodan život. Među kuloarima kruži priča da Đurić već neko vreme, odnosno od 2017. godine, poslovno sarađuje sa uhapšenim Veljkom Belivukom zvanim Velja Nevolja. Nije sigurno da li njih dvojica sarađuju direktno ili preko posrednika, ali je poznato da je Rasta baš te godine otpustio svoje prethodno obezbeđenje i za isti posao angažovao Veljine ljude. Ali, to nije sve.

Prema saznanjima Nova.rs, uhapšeni Belivuk navodno je preuzeo i neke druge poslove koji se tiču Đurića, pa je tako pre nešto više od godinu dana postavio jednog od svojih ljudi, sada takođe uhapšenog Dragana Sekulića (koji se u javnosti predstavljao i kao Vlado Georgiev), da mu bude zvanični buking menadžer.

Foto: Instagram

Kako Nova. rs dalje saznaje, Belivuk je navodno finansirao mnoge Đurićeve projekte, kao i kupovinu najsavremenije opreme za njegov studio koji se nalazi na Vračaru. Kako navode naši sagovornici, u pitanju je suma od 200.000 evra, koja je iskeširana za opremanje.

„Zahvaljujući saradnji sa Veljom, Rasta je dosta profitirao. Od 2017. kupio je i dupleks na Vračaru ali i plac od 10 ari u okolnini Beograda, na kojem on već neko vreme gradi vilu od 500 kvadratnih metara. Planirao je i bazen iza kuće. Pošto dvorište nije dovoljno prostrano za Rastin vozni park, imao je ideju da kupi još jedan plac pored njegove kuće, od pet ari, kako bi sazidao garažu“, priča za Nova.rs izvor blizak reperu i dalje navodi kako Rasta već više od godinu dana živi u luksuznom dupleksu na Vračaru, u koji se uselio otako sarađuje sa Veljinim ljudima.

Što se tiče druge imovine, poznato je da Đurić ima nekoliko besnih automobila, od kojih su dva džipa marke „mercedes“. Jedan je kupio za sebe, a drugi za bivšu suprugu Anu Nikolić. Osim toga, on ima i jedan od najnovijih vozila marke „BMW“.

Foto: Nova.rs

Podsetimo, Rasta je zaključio sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu sporazum prema kojem je priznao nedozvoljeno držanje droge za ličnu upotrebu i pristao na kaznu od godinu dana kućnog zatvora. Njega i još jednog muškarca policija je uhapsila u oktobru prošle godine, jer je kod njih pronašla izvesnu količinu skanka i kokaina, zbog čega je četiri meseca bio u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar