Podeli
Foto: EPA/MIGUEL GUTIERREZ

Svet je potresla smrt slavnog fudbalera Dijega Maradone, koji je preminuo od posledica srčanog udara. Osim kao jednog od najboljih fudbalera svih vremena, svet će ga pamtiti i po burnom odnosu sa ženama, a posebno po odnosu sa trideset godina mlađom verenicom Rocijom Olivijom.

Krenuli su da se zabavljaju ne tako davno, 2012. godine, a zaprosio ju je tek 2018. godine, ispred njene majke Monike i svoje ćerke koja je od sreće briznula u plač. Mediji navode da je Maradona bio toliko ushićen te da je, kada je pristala, i on pustio suzu radosnicu.

PROČITAJTE JOŠ

Interesantno je da je to bio drugi put da je Maradona zaprosio svoju devojku.

Prema pisanjima jednog španskog tabloida, Maradona je te večeri, nešto ranije, pitao Oliviju da li želi da se uda za njega, ali zbog glasne muzike koja je u tom trenutku imala živu svirku, nije čuo odgovor svoje buduće verenice.

Kada je pevač završio sa pevanjem, Maradona ju je, uz smešak na licu, ponovno upitao isto pitanje, te je na kraju dobio potvrdan odgovor, nakon čega su dobili veliki aplauz od drugih ljudi koji su se nalazili na istom mestu.

Tabloidi su tokom godina pisali o mnogobrojnim raskidima i pomirenjima poznatog para. Jedan od najvećih skandala njihove vete dogodio se 2014. godine, kada se u javnosti pojavio video na kojem Maradona nasrće na svoju devojku.

Kasnije je rekao da joj je samo izbio telefon iz ruku, kao i da su imali “blagu svađu” koja se završila pomirenjem.

Par je jednom prilikom posetio i Hrvatsku. Olivija je sa verenikom došla na finale Dejvid Kupa 2016. godine,  u kojem je Argentina pobedila Hrvatsku. Atraktivna Olivija tada nije mogla doći do svojih pet minuta slave jer je Dijego, osim sebe, dobro zabavljao i publiku u Areni.

Pričalo se i da su raskinuli krajem 2018. godine.

View this post on Instagram

A post shared by Rocio! (@rocio_g_oliva)

Olivija je tada opisala njihovu vezu kao tipičnu. Rekla je da, poput svakog para, imaju svoje standardne svađe. O venčanju, navodno, nikada nije bilo ozbiljnih reči.

Međutim, gostujući na argentinskoj televiziji nakon njegove smrti, potrešeno je rekla da joj njegova porodica ne dozvoljava da se oprosti od njega.

“Boli me što me ne puštaju da se oprostim od njega, time su povredili i Dijega. Ja sam njegova poslednja partnerka, imam jednako pravo da se oprostim od njega kao i ostali. Ne znam zašto mi to rade, ne provociram nikoga”, rekla je ona kroz suze.

“Dijego je bio moj bivši, želim da se oprostim od njega, moram to da učinim. Želeo je da budem tamo do poslednjeg daha. Samo mi znamo kakvu smo vezu i ljubav imali i koliko smo bili zaljubljeni”, dodala je ona.

Rekla je još da je bio skroman, da je imao džinovsko srce i da je voleo život.

BONUS VIDEO:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar