Ko je dao najviše para za pesmu: Najskuplje pesme na estradi

Showbiz 25. jan. 202109:19 > 09:21
Podeli:
Foto: Arhiva

Pevači i pevačice uvek su u potrazi za pesmom koja će biti hit, što će im omogućiti da imaju više nastupa, kao i da svoju popularnost podignu na viši nivo. Cena pesme može i ne mora da bude garancija za hit, a evo koje naše popularne ličnosti su za svoje numere izdvojile velike svote novca.

Foto: Instagram/ljupkastevic

Ljupka Stević je duetsku pesmu sa reperom Snoop Doggom „Ole, ole“ platila oko 40.000 evra.

„Platila sam pesmu kao što pojedini pevači plate ceo album. Ne žalim ni jednu paru jer je duet fenomenalno prošao. Bilo je zadovoljstvo raditi s njim jer je normalan čovek, za razliku od njegovih menadžera koji su u većem tripu svetskih zvezdi nego on. Vodao me je po kući, pokazivao prostor za studio koji je želeo da napravi. Zaista imam divna iskustva“, istakla je Ljupka Stević.

Foto: Printscreen/youbox.rs

Nataša Bekvalac je pesmu „Mala plava“, koju je uradio Slobodan Veljković Cobi platila oko 30.000 evra, kada se uračuna tekst pesme, kompozicija, aranžman i ostale stvari, plus visokobudžetni spot, sve ukupno ispadne toliko.

Foto: Marija Dejanović/Nova.rs

Boban Rajović je za  pesmu „Usne boje vina“, koju su uradili Marina Tucaković, Romario i Kobac, iskeširao čak 18.500 evra.

Foto: Instagram/radamanojlovic

Pevačica Rada Manojlović je sa druge strane pesmu „Pola dva“ platila 20.000 evra. Pesma je izuzetno tražena, tako da se Radi isplatio uloženi novac.

PROČITAJTE JOŠ

„Meni se do sada svaka pesma isplatila na svoj način i svaka je ispunila ono što se od nje očekivalo. Ne mogu da kažem da je svaka bila mega hit, ali dovoljan broj pesama je ostvario veliki uspeh. A i one koji nisu mega hitovi su aktuelne kod moje publike. Dugo se slušaju, jer ja pre svega tražim kvalitet i volim da ponudim publici što veći izbor kada je u pitanju moj audio-vizuelni materijal“, rekla je Rada Manojlović za portal Nova.rs.

Rada je inače poznata po tome da nije neko ko štedi novac kada bira pesme, pa su i numere „Biseri i svila“, „Metropola“, „Alkohol“, „Život na mesecu“, „Spavaj mirno“, papreno plaćene.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar