Kardi Bi išla „pod nož“ zbog verbalnog nasilja

Podeli:
Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Popularna Kardi Bi priznala je kojim se sve estetskim operacijama podvrgnula kako bi vratila samopouzdanje. Ispričala je da je morala ići "pod nož" zbog toga što su je godinama maltretirali zbog njenog fizičkog izgleda.

PROČITAJTE JOŠ

Čim je postala slavna, Kardi je htela zlim jezicima stati na kraj i popraviti one delove tela s kojima nije bila zadovoljna. Zlostavljali su je jer nije imala obline dok je odrastala, zbog čega se osećala ružnom i nerazvijenom.

– Bila sam vrlo mršava dok sam bila mlađa, a u Bronksu je sve oko toga da ti je uzak struk, a velika guza. Momci su mi govorili da imam ravnu guzu, da je nemam uopšte i zbog toga sam se osećala loše i bila sam sebi ružna – objasnila je ona.

Kad je imala 18, Kardi je postala plesačica i imala je dovoljno novca da poveća sebi grudi, pa je bilo kakva nesigurnost oko poprsja nestala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

– Kad sam napunila 20, radila sam u striptiz klubu, a tamo si morao imati veliku guzu. Onda sam oko toga bila nesigurna. To me vratilo nazad u srednju školu. pa sam napravila guzu i bila sam puna samopouzdanja zbog toga – priča pevačica. Sada je, dodaje, zadovoljna svojim izgledom, ali i dalje bude perioda kada je nesigurna u sebe.

– Stidljiva sam i mislim da to nikad neće proći.

Njeno pravo ime je Belkalis Marlenis Almanzar, a pre dve godine rodila je devojčicu Kultur, koju ima sa suprugom Ofsetom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar