Kako otkazati račun na Netfliksu, ako ga više ne želite

Film 27. feb. 202115:46
Podeli:
Netfliks, Netflix, serije, filmovi Foto: Shutterstock/Bogdan Glisik

Neki od nas su toliko zauzeti drugim stvarima da ne obraćano dovoljno pažnje na ono na šta smo se pretplatili i šta plaćamo. Pogotovo sada, kada se sve više i više nadmeću streaming usluge, lako je otići na probnu pretplatu ili odlučiti da ćete se pretplatiti samo na nekoliko meseci, a zatim potpuno zaboravite na to. U međuvremenu se vaša kartica prazni svakog meseca.

Na primer, Metju Inman, umetnik koji stvara strip stranicu The Oatmeal, nedavno je rekao da je poslednjih 13 godina plaćao pretplatu na Netfliksov DVD. Za mlađe čitatelje, da, Netfliks je započeo s iznajmljivanjem DVD-a, zatim je prešao na streaming usluge koje postoje danas.

PROČITAJTE JOŠ

Zbog toga je možda dobra ideja, pogotovo ako vam je prihod malo ograničen, da proverite svoje trenutne pretplate za streaming usluge i ispustite one koje niste koristili nekoliko meseci. Uostalom, osim ako niste sklopili posebno dobar ugovor, a to se danas događa sve ređe, uvek se možete ponovno prijaviti ako na usluzi postoji nešto što želite da gledate.

Trenutni status pretplate možete pronaći na Netfliksu klikom na vašu profilnu ikonu u gornjem desnom uglu i odabirom „Account“.

Drugi odeljak dole treba da bude „Plan Details“, ne samo da ćete moći promijeniti svoj plan nego ćete odmah videti imate li i DVD pretplatu.

Ako želite potpuno da napustite ovu streaming uslugu, s leve strane u odeljku „Membership & Billing“ se nalazi taster „Cancel Membership“.

I to bi, ukratko, bilo to.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar