Foto: N1, Arhiva

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, koja je juče saslušana u SBPOK zbog povezanosti sa mafijom, tri godine je živela sa Milovanom Miksom Tadićem, koji je uhapšen u nedavnoj policijskoj akciji zajedno sa Veljkom Belivukom zvanim Velja Nevolja. Kako portal Nova.rs saznaje, Tijana je bila upoznata sa mutnim poslovima svog bivšeg verenika, koji je bio šef obezbeđenja Velje Nevolje, ali držala se po strani i navodno nije učestvovala u njegovim krimi radnjama.

Posle nekoliko meseci zabavljanja starleta je s Tadićem početkom 2019. godine započela zajednički život u stanu na Zvezdari, a ubrzo je u istoj zgradi otvorila i svoj kozmetički salon.

„Tijana je bila ludo zaljubljena u Miksa. Kada joj je poklonio verenički prsten, ona je fotografije odmah objavila na Instagram i pohvalila se time da pristaje da se uda za njega. Tada je promenila i prezime na društvenoj mreži u Tadić. Svi su znali da ima dečka i po prvi put nije bila zainteresovana ni za koga drugog. Dečko joj je bio centar sveta. Međutim, zbog njegovih sumnjivih poslova ona nije mogla svakodnevno da objavljuje njihove zajedničke fotografije, pa je to uradila samo dvaput“, kaže naš izvor.

Miksa je tokom zabavljanja sa Maksimovićevom, odnosno 2019. godine, uhapšen, kada je optužen da je u gaćama krio 31 kesicu kokaina. Starleta ga je tada redovno posećivala u zatvoru.

PROČITAJTE JOŠ

„Tijana je svakodnevno odlazila i odnosila mu sve što mu je potrebno. Tada se uglavnom viđala s njegovim advokatom s kojim se umeđuvremenu sprijateljila. Po Tadićevom izlasku iz zatvora brzo su raskinuli, a ona je ostala sama da živi u stanu u kojem su boravili zajedno“, priča naš izvor.

Podsetimo, starlete Tijana Ajfon i Mimi Oro juče su saslušane u SBPOK zbog povezanosti sa klanom Velje Nevolje. U policiji su provele nekoliko sati, nakon čega su puštene. Obe nisu bile raspoložene za komentarisanje, a Tijana se čak u jednom momentu naljutila i bila neprijatna prema reporterima.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.