Kako je Bogoljub Karić dobio titulu najjačeg influensera

Showbiz 17. dec. 202009:11 > 09:17
Podeli:
Foto:Nemanja Jovanović

Pojava Bogoljuba Karića na našoj javnoj sceni, odnosno političkoj sceni, odnosno srpskoj sceni bogataša sasvim sigurno je jedinstvena. U narodu je nemoguće naći dva Bogoljuba Karića. Biznismen je specifičnom harizmom uz svoje brojne titule uvrstio i titulu influensera.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, Karića na društvenoj mreži Instagram prati čak 24 hiljade ljudi, a ako znamo da gotovo svaka današnja devojka koja ima preko 2000 pratilaca sebe smatra uticajnom, on je zasigurno jedan od ozbiljnijih u novonastaloj branši.

Bogoljub Karić je čak  pokupio i “male fore velikih majstora”, te  je dokazao da drži do sebe, jer prati samo 57 odabranih osoba. Ipak, ne možeš biti čovek od integriteta i stava, ako brojke onih koje pratiš i onih koji tebe prate nije u drastičnoj disproporciji u tvoju korist.

Kontent biznismena je izrazito patriotski. Bogoljub Karić čak na pijaci u Dubaiju žali za našom srpskom.

Njegovi pratioci su mogli da vide i njegovo umeće kada su čvarci u pitanju, jer niko ne ume da zameša ovaj domaći specijalitet kao on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogoljub J. Karic (@bogoljubkaric)

Bivši političar u braku je dugi niz godina, a njegova žena Mara i dan danas je kraljica i domaćica, čime se on redovno hvali na društvenoj mreži Instagram, a onda kao iskusan domaćin i gazda uputi i po koji savet ovim novim generacijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogoljub J. Karic (@bogoljubkaric)

Kada bismo Karića opisivali kao influensera on bi bio, zbog svojih životnih saveta, nešto između Ane Bučević za konzervativnije, popularnih travel influensera, sa životnim motoom“Svuda pođu, kući dođu“  i  lajfstajl influensera sa stavom „zavirite u moj običan, glamurozni život“. Možda je to zapravo i tajna njegovog uspeha, biti sve po malo, u sve se mešati. Javna ličnost, političar, bogataš i sad influenser.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar