Novogodišnji poklon gledaocima: Kako aktivirati HBO na SBB

Film 14. dec. 202016:5410 komentara
Podeli:

SBB nastavlja svoju prazničnu tradiciju, pa i ove godine od 10. decembra do 15. januara otključava dodatne kanale i Video klub sa preko 18.000 naslova, svim svojim korisnicima.

Uz to, korisnici SBB usluga mogu i promotivno da aktiviraju HBO Premium paket, putem portala ili aplikacije Moj SBB, u kome će uživati u HBO i Cinemax kanalima, kao i HBO GO i HBO OD uslugama, što je samo po sebi fenomenalno, jer ako ne planirate da izlazite iz kuće za praznike – delom jer nemate kuda – možete se prepustiti bindžovanju najpopularnijih filmskih i serijskih naslova.

PROČITAJTE JOŠ

HBO GO nudi više od 2800 naslova hit filmova i serija uključujući i kultnu HBO originalnu produkciju, nagrađivane dokumentarce, koncerte, komedije i još puno toga. Najnovije epizode najgledanijih serija poput „Slom“, „Stjuardesa“, „Euforija“,  kao i mnogih drugih koje su dostupne za gledanje samo dan posle američke premijere.

HBO GO podržavaju gotovo svi uređaju – Desktop i laptop računari (windows i mac), smart telefoni i tableti (ios, android, windows), ali i smart televizori.

Da biste koristili HBO GO, inače je potrebno je da ste korisnik SBB postpaid interneta i HBO Premum paketa i da ste registrovani na Moj SBB portal. Međutim, s obizrom na to da će SBB nastaviti prazničnu tradiciju i ove godine, te da će otključati Video klub i HBO pakete, dovoljno je da samo koristite SBB. Jednostavno ga možete otključati logovanjem na stranicu „Moj SBB“ i klikom na baner koji govori o prazničnom paketu. 

Za sve Premium korisnike, u okviru SBB Video kluba pripremili smo specijalno iznenađenje – katalog „Naš poklon“ sa 10 atraktivnih filmova različitih žanrova.

Svi dodatni  TV kanali biće otvoreni automatski, osim kanala iz Zadruga paketa.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar