SBB nastavlja svoju prazničnu tradiciju, pa i ove godine od 10. decembra do 15. januara otključava dodatne kanale i Video klub sa preko 18.000 naslova, svim svojim korisnicima.

Uz to, korisnici SBB usluga mogu i promotivno da aktiviraju HBO Premium paket, putem portala ili aplikacije Moj SBB, u kome će uživati u HBO i Cinemax kanalima, kao i HBO GO i HBO OD uslugama, što je samo po sebi fenomenalno, jer ako ne planirate da izlazite iz kuće za praznike – delom jer nemate kuda – možete se prepustiti bindžovanju najpopularnijih filmskih i serijskih naslova.

Stjuardesa

Priča o tome kako ceo život može da se promeni preko noći. Stjuardesa Kasandra Bauden budi se u hotelskoj sobi u Bangkoku, mamurna od prethodne večeri, i pronalazi mrtvo telo pored sebe, ne znajući šta se desilo.

Foto: Hollywood Archive / Avalon Editorial / Profimedia

Nastavak Euforije

Dramska serija „Euforija“, dobitnik nagrade Emi, vraća se na HBO sa dve specijalne epizode. Dok se oporavlja nakon što ju je Džuls (Hanter Šejfer) ostavila na stanici, Ru (Zendaja) u prvoj epizodi slavi Božić.

Foto: HBO / Planet / Profimedia

Normalni ljudi

Serija “Normalni ljudi”, zasnovana na romanu Sali Runi, prati dirljivu ali komplikovanu vezu između Merijen i Konela, od kraja školskih dana u malom gradu na zapadu Irske do završetka studija na koledžu Triniti.

Foto: Supplied by LMKMEDIA / Landmark / Profimedia

Slom

Serija prati Grejs Frejzer (Nikol Kidman), uspešnu terapeutkinju, njenog muža (Hju Grant) i njihovog malog sina. Njihovi naizgled savršeni životi se menjaju preko noći: jedna nasilna smrt i niz zastrašujućih spoznaja.

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Četiri venčanja i sahrana

Četvoro američkih prijatelja – Maja, Krejg, Ejnzli i Dafi – okupljaju se na raskošnom venčanju u Londonu. Ali, nakon iznenađenja za oltarom, njihov život se komplikuje i pred njima je godina puna romanse i ljubavne patnje.

Pored toga, u video klubu SBB-a, očekuje vas još 18.000 naslova. Ako i to nije dovoljno, tu su dodatni kanali koji će vam prazničnu atmosferu kod kuće učiniti nezaboravnom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)